Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gunseli Deniz Ağla şarkı sozu

Gunseli Deniz Ağla şarkı sozu
0
89

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Gunseli Deniz Ağla şarkı sozleri

Gunseli Deniz Ağla şarkısının sozu

Ne gunahım varmış da sen cıktın karşıma
Aslında değmez sana, bu sozler bile fazla
Git artık zorlaştırma, bak bitti sonunda
Yerin yok buralarda nefes harcama boşa
Anlayana benim aşkım, anlayana
Senle bir hayaldi, geldi gecti canım
Ben boşverdim
Sen ağla şimdi, sen ağla (Kaybettin)
Ağla, artık sen anla (Mahvettin)
Ağla, şimdi sen ağla (Kaybettin)
Ağla, artık sen anla
Ben boşverdim
Şimdi soranlara masumu oynarsın
Ne gordun ne de duydun, on saflar inansın
İnkar et defalarca, camur at izi kalsın
Donuş yok uğraşma, bari gururun kalsın
Sen ki her lafınla, her anınla yalansın
Bu son yalvarışın, artık son yanlışın
Gecti benden, gecti
Aşk denen şeye cok ağladım, artık bitti
Geldi, vakti geldi sonunun
Vazgectim senden
Ben boşverdim

Similar threads

Günseli Deniz Ağla şarkı sözü Günseli Deniz Ağla şarkı sözleri Günseli Deniz Ağla şarkısının sözü Son dönemlerin popüler şarkıcılarından biri olan Günseli Deniz'in sevilen şarkısı Ağla şarkısınımn sözlerini bu yazımızda sizlerle paylaşıyoruz Melek'ler 1549250045 1549250045...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Gunseli Deniz Uzulme şarkı sozleri Gunseli Deniz Uzulme şarkısının sozu Biliyorum uzaksın kırılmış bir kalple Anlatsam anlamazsın boşver gecti gitti de Bunun da sonu ayrılıkmış bir ofke kaldı elde Boyle gider mi değişmez mi yıllar geri gelse de Dertlerim kandırır yalnızlık usandırır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Gunseli Deniz Eski Şarkı şarkı sozleri Gunseli Deniz Eski Şarkı şarkısının sozu Sensiz kaldım yarım kaldım Aslında cok cok pişmanım Umudum kaldı yarınlara Hicbir anım sensiz değil Gercekten sevdim bunu bil Cekip gittin anlamadan Haykırsam yalvarsam ne gelir elimden Sen yanımda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Yonca Lodi Cozemedim şarkısının sozleri Cozemedim şarkı sozu Yonca Lodi Once ruzgarlarla konuş sonra yağmurla ağla Sen gormeden gideceğim geriye donmem asla Sence ayrılıklar kolay yalnız kal bak goreceksin Ben hatıraları aldım neyinle ovuneceksin? Beni seven bir kadın var deme artık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
petek dincoz sihirbaz şarkı sozu sihirbaz şarkı sozu sessiz sular derinden akar beni nasıl da aldattın ici boş olandan cok ses cıkar beni cok hafife aldın guzel olan ne varsa yalanlarınla mahvettin sen nasıl bir sihirbazmışsın beni bile kaybettin aşkları acıları dertleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
858,536Konular
981,826Mesajlar
32,338Kullanıcılar
ahmet80Son üye
Üst Alt