Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Günlük yaşantımızda kullandığımız teknolojik ürünler konuşabilselerdi bize neler söylerlerdi

Günlük yaşantımızda kullandığımız teknolojik ürünler konuşabilselerdi bize neler söylerlerdi
0
78

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
jurnal yaşantımızda kullandığımız teknolojik ürünler konuşabilselerdi Hayatımızda ve çevremizde yaptıkları şansın dönmesi konusunda bize neler söyleyebilirlerdi

Çamaşır Makinesi Konuşabilseydi bize neler söylerdi:
Uzun yıllar önce nineleriniz çamaşırlarını ellerinde, su kenarlarında tokmaklarla yıkarlardı Evde güç koşullar aşağıda kaynattıkları sularla çamaşır yıkamaya çalışırlardı Ama derhal benim sayemde yapmanız gereken yalnızca renklileri ve beyazları ayırmak ardındanda program ayarı gerçekleştirmek Ben çamaşırlarınızı yıkarken keza zamandan tasarruf ediyorum ayrıca de deterjandan Birde hijyen konusu var oysa o herşeyden daha kayda değer Benimle çamaşırlarınız fazlasıyla hijyenik

Otomobil konuşabilseydi bize neler söylerdi:
Eski zamanlarda bir yerden bir yere gitmek için ya hayvan gücü kullanılır ya da yürünürdü Doğal olarak ulaşım oldukça zahmetli ve yorucuydu Şehirler arası yolculuklardan hiç bahsetmiyorum bile Vakit içerisinde ulaşımda kullanılan araç gereçler hızla değişti ve artık benim sayemde gitmek istediğiniz yere en kısa zamanda gidebiliyorsunuz İşe, okula, gezmeye bu vesileyle en iyi yol arkadaşınız ben oluyorum Keza güvenilir ayrıca de ekonomiğim

Ütü Konuşabilseydi bize neler söylerdi:
Ben olmasaydım görüntünüzü hayal edebiliyor musunuz? Kırış kırış kıyafetlerle işe ve okula gitmeniz gerekecek ve bu şart sizi fazlasıyla strese sokacaktı Kıyafetlerinizi düzlemek için akşamdan yatağın ya da yerdeki halının altına koyacak ve kırışıklıkların gitmesi için dua edecektiniz Fakat ben sizi bütün bu sıkıntılardan kurtarıyorum *

858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt