Günlük Turşu Tanımı İçin Malzemeler
- 1 kg patlıcan
- 4 adet acı biber
- 3 adet tatlı biber
- 1 yemek kaşığı limon tuzu
- 2,5 yemek kaşığı tuz
- Yarım çay bardağı kuru nane
Günlük Turşu Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle patlıcanları iki tarafını soyup küçük dikdörtgen biçiminde doğruyoruz.
- Kazana patlıcanları bastırıcak biçimde su varsayımı 7 su bardağı su.
- Biberleri doğrayıp ekleyelim.
- Sonrasında ise tuz, limon tuzu, naneyi ekleyip kaynamaya bırakalım.Arada patlıcanları denetim edelim şayet piştiyse soğumaya bırakıyoruz.
Afiyet olsun ????.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.