Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Günce Koral'ın Koz şarkısının sözleri

Günce Koral'ın Koz şarkısının sözleri
0
58

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Günce Koral'ın Koz şarkısının sözleri Günce Koral Koz Şarkı Sözü Günce Koral Koz Şarkı Sözleri son zamanların en hayranlık uyandıran şarkıcılarından biri oaln günce Koral'ın kendisi gibi beğeni toplayan Koz adlı şarkısının sözlerini bu sayfamızda sizlerle paylaşıyoruz Melek'ler 1549251150 1549251150 guncekoralinkozsarkisininsozleri5c57b252e7d81guncekoralinkozsarkisininsozleri5c57b252e7d81guncekoralinkozsarkisininsozleri5c57b252e7d81 Günce Koral Koz Yüzün yokmu bana yazdınmı Satır aralarında veda faslı Yalanda ödüle doymaz bu şiir Şair bitti diyor epeydir Açık kalsın çıktığın kapı Sayende yeni bir aşk mümkün Lakin sakinim iyi niyetliyim Ben Allahtan güçlü biriyim Ölmem kalmam bunlar beni devirmez Pırıl pırıl parlar yaşam hiç bekletilmez Yükseldi ruhum yine bu aralar Aşkın üzerinde fazla hakkım var Seni unutmak için elimde olağanüstü kozlarım var Yükseldi ruhum tekrar bu aralar Aşkın üstünde çok hakkım var Seni hatırından çıkmak için elimde şahane kozlarım var Açık kalsın çıktığın kapı Sayende yeni bir aşk muhtemel Fakat sakinim iyi niyetliyim Ben Allahtan dinç biriyim Ölmem, kalmam bunlar beni devirmez Pırıl pırıl parlar yaşam hiç bekletilmez Yükseldi ruhum yeniden bu aralar Aşkın üstünde çok hakkım var Seni unutmak için elimde olağanüstü kozlarım var  

858,505Konular
982,660Mesajlar
33,047Kullanıcılar
felix66668Son üye
Üst Alt