Günce Koral Şayet Birgün Dönersin Şarkısı Sözleri günce koral şayet birgün dönersin şarkı sözleri günce koral belki birgün dönersin günce koral ola ki birgün dönersin sözleri Yeni albümüyle müzik piyasasına 3 sene aradan daha sonra merhaba diyen genç popçu Günce Koral'ın Belki Birgün Dönersin adlı şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz meleklerguncekoralbelkibirgundonersinsarkisisozleri5c57b2379028dalt 1549251123 1549251123 guncekoralbelkibirgundonersinsarkisisozleri5c57b237b8c66guncekoralbelkibirgundonersinsarkisisozleri5c57b237b8c66guncekoralbelkibirgundonersinsarkisisozleri5c57b237b8c66 Sensizliğin Uykusundayım Kahramansız Masallarda Kurallar Yok Gürültüsüz Sokaklarda Uzaktan Değil Başka Biri Olduk Bakışlarda Yalnızca Sevdim Savaşmak istemedim Ben Yalnızca Sen Suçum Oldun Severken Yalnızca Sevdim Alınmak istemedim Ben Yalnızca Gözlerin Beni Görsün Her Tarafta Bu Yaşamakan Kabustan Uyansamda Rüyalarımdan Dönmek İstemiyorum Yada Zamansa Seni Benden Böyle Çalan Bir Dokunursam Belki Birgün Dönersin Geriye