Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Günce Koral Adın Aşk Şarkısı Sözleri

Günce Koral Adın Aşk Şarkısı Sözleri
0
74

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Günce Koral Adın Aşk Şarkısı Sözleri günce koral adın aşk sözleri günce koral adın aşk günce koral adın aşk şarkısı sözleri Birincil albümünü 2003 yılında çıkaran Günce Koral'ın son albümü Hayat Aşktan Geçer'de bulunan Adın Aşk adlı şarkısının sözlerini sizlerle paylaşmak istiyoruz meleklerguncekoraladinasksarkisisozleri5c57b247bcbe0alt 1549251139 1549251139 guncekoraladinasksarkisisozleri5c57b247ec0a7guncekoraladinasksarkisisozleri5c57b247ec0a7guncekoraladinasksarkisisozleri5c57b247ec0a7 Tanışmamız kışın en beyazı En uzun gece dedikleri Yüzüme değdi cennet kokusu Tarihsiz ve tarifsiz aşk omuzlarıma kondu Duyduğum en hoş şarkıyı söylemek gibi Emrindeki yanlamasına gelince dünyayı değiştiren sözler gibi Tarihsiz ve tarifsiz aşk omuzlarıma kondu Artık anlıyorum o sahilde bir kez yürünürmüş Resmini bir defa çizebilirmişsin gün batımının Aşka ait ne varsa sende anlam buldu adın oldu Senden önce biriktirdiğim acıların kokusu uçtu Bundan Böyle anlıyorum o sahilde bir kere yürünürmüş Resmini bir defa çizebilirmişsin gün batımının Aşka ait ne varsa sende manâ buldu adın oldu Senden önce biriktirdiğim acıların kokusu uçtu Tanışmamız kışın en beyazı En uzun gece dedikleri Yüzüme değdi cennet kokusu Tarihsiz ve tarifsiz aşk omuzlarıma kondu Duyduğum en hoş şarkıyı anlatmak gibi Ast yandan gelince dünyayı değiştiren sözler gibi Tarihsiz ve tarifsiz aşk omuzlarıma kondu Bundan Böyle anlıyorum o sahilde bir kere yürünürmüş Resmini bir kez çizebilirmişsin gün batımının Aşka ait ne varsa sende amaç buldu adın oldu Senden önce biriktirdiğim acıların kokusu uçtu Bundan Böyle anlıyorum o sahilde bir kez yürünürmüş Resmini bir kez çizebilirmişsin gün batımının Aşka ait ne varsa sende amaç buldu adın oldu Senden önce biriktirdiğim acıların kokusu uçtu Bundan Böyle anlıyorum o sahilde bir kez yürünürmüş Resmini bir defa çizebilirmişsin gün batımının Aşka ait ne varsa sende manâ buldu adın oldu Senden önce biriktirdiğim acıların kokusu uçtu  

858,505Konular
982,660Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt