Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gunaydın sevgilim mesajları kısa

Gunaydın sevgilim mesajları kısa
0
129

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Gunaydın aşkım mesajları, gunaydın sevgilim sozleri

* Bu gozler guneşin doğuşuyla ilk seni gormek ister, bir tanem uyan artık Gunaydın

* Bitanem sen bana ne yaptın da aklımı senden alamıyorum Beni guzelliğinle buyuledin Buyulu aşkıma kocaman gunaydın

*Bu sabah senin icin guneşle uyandım Yanında değilim ama sevgimi yolladım Haydi kalk artık ac o guzel gozlerini, bak sana kocaman gunaydınlar yolladım Gunaydın sevgilim, her şeyim

* Bu sabah mavi bulutlarla avucuna sevgiyi, gonlune aşkı usulca bırakıyorum Guneş her zaman doğsun ve her doğan guneş sana mutluluk getirsin Gunaydın bitanem

imagesgunaydinsevgilimmesajlarikisa5ad918cf19348

* Gunaydın biricik aşkım, seni cok seviyorum Oyle tatlı uyuyorsun ki, inan uyandırmaya kıyamıyorum

* Bir umutla başlar her guzel gun Gun guzel olunca umut da ozel olur Her yeni gun sana umut getirsin Umudun sevgi, sevgin sonsuz, sabahın aydın olsun, kocaman opuldun Gunaydın her şeyim

* Bir sabah seninle gune uyanacağımı hic sanmazdım Artık benim yanımdasın ve gune seninle başlayıp kahvaltımı ellerinden yemek o kadar guzel ki Seni cok seviyorum aşkım gunaydınn

* Bir ruyanın gerceğe donuşen en tatlı halisin aşkım Gunaydın

imagesgunaydinsevgilimmesajlarikisa5ad918d08aa42

Similar threads

Gunaydın Bitanem Sozleri Gunaydın Bitanem Sozleri ve Mesajları Bir gece daha bitti sensiz yeni gune başladı kalbim umitsiz simdi kızsam da sana gittin diye icim acıyor hala ah keşke kalsaydı diyene kadar bilmeyecek olsan da bu gunde yureğim seninle gunaydın bitanem Yıldızların...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
2019 Kısa Gunaydın Mesajları Sende olmasan benim gunumu kim aydınlatırdı! Gunduz guneşim gece ayım Gunaydın! Gozlerini bugune oyle bir ac ki herşey istediğin gibi olsun aşkıma gunaydın Guneş kadar aydınlık, gozlerin kadar guzel, sozlerin gibi kusursuz bir gune merhaba demek icin tam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
241
Gunaydın Mesajları 2019 En guzle en yeni Gunaydın mesajları arıyorsanız sizin icin hazırladığımız birbirinden guzel Gunaydın mesajlarını mutlaka gormelisinizSevdiklerinize Gunaydın demenin en guzel yolu bu kısa Gunaydın mesajlarından geciyor hemen guzel bir mesaj secin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
200
Gunaydın Mesajları Sevgiliye Gunaydın Mesajları 2019 imagesgunaydinmesajlarisevgiliyegunaydinmesajlari5ad919126e49a Gozlerimi actığım zaman senin guzelliğin benim aklımdan cıkmıyor ac gozlerini uyan aşkım sana en cok sevdiğin aşkından gunaydın aşkımmmm Gunaydın ay yuzlum gunaydın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
Gunaydın mesajları aşk imagesgunaydinmesajlariask5ad90ca7aedde Hadi gel tut ellerimi! Benimle yan! Benimle meydan oku her caresizliğe! Benimle uyu benimle uyan Gunaydınlar aşkım… Sen başıma gelen en tatlı belasın Bundan sonraki sabahları benimle uyanman dileğiyle Sen’li Ben’li...
Cevaplar
0
Görüntüleme
183
858,505Konular
982,660Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt