Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gulunce Gozlerinin şarkı sozu

Gulunce Gozlerinin şarkı sozu
0
228

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Gulunce Gozlerinin şarkı sozleri

Gulunce gozlerinin ici guluyor,
Kendimi senden alamıyorum
Bilmem bakışların neler soyluyor
Cesaretim yok ki soramıyorum

İcime dert oldu mahzun bakışın,
Seni duşunmeden duramıyorum
Beni oylesine aldın ki benden
Kendimi arayıp bulamıyorum

Similar threads

Seksenler Ergun Gulunce Gozlerinin İci Guluyor Seksenler Dizisi 2 Ekim Ergunun Şarkısı Gulunce Gozlerinin İci Guluyor Gulunce gozlerinin ici guluyor, Kendimi senden alamıyorum Bilmem bakışların neler soyluyor Cesaretim yok ki soramıyorum İcime dert oldu mahzun bakışın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
202
Seksenler Ergun Gülünce Gözlerinin İçi Gülüyor Seksenler Dizisi 2 Ekim Ergunun Şarkısı Gülünce Gözlerinin İçi Gülüyor Gülünce gözlerinin içi gülüyor, Kendimi senden alamıyorum Bilmem bakışların neler söylüyor Cesaretim yok ki soramıyorum İçime tasa oldu mahzun bakışın, Seni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Ardahan Omre Bedel Şarkı Sozleri Ardahan Omre Bedel Sana aşkımı anlatamam ki Anlatsam bile anlamazsın ki Oyle cok seviyorum ki seni Aşığım inan deliler gibi Bir guluşun bir omre bedel Kalmaz bende ne huzun ne keder O bakışın yakar beni Deli eder bu hislerimi Her gunumun bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
Eşref Vakti Gozlerinin Yedi Rengi Şarkı Sozleri Gozlerinin Yedi Rengi Şarkı Sozu Kırlangıclar bağ bozumunda Şarabı ah senin gozlerinden icti Ben gozlerinin rengiyle boyarım Her sabah denizlerini ah İstanbulun Vapurlar gelir doner boğaz boyunca Doyamam seni beklemeye bu şehirde Ah...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Tripkolik Gozlerinin Yeşilini Ozledim Şarkı Sozleri Gozlerinin Yeşilini Ozledim Şarkı Sozu Tripkolik Olamaz olamaz sensiz yarim Kabir azabından beter halim Acılar butun derdim Sensiz bir dunyayı neyleyim Olamaz olamaz sensiz yarim Kabir azabından beter halim Acılar butun derdim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
858,505Konular
982,664Mesajlar
33,047Kullanıcılar
felix66668Son üye
Üst Alt