Harika AlıntılarGulmeye Hazır Olun )
Oğrencim, verdiğim odevin son sayfasını tamamlamamış Nedenini sorduğumda;
Oğretmenim Aliye başladı, annem bitiremedi dedi Yanıtı oyle hoşuma gitti ki kızamadım
Yıllar once sahilde arabayla turlarken bir ekip otosu bizi cevirdi ve sordu:
Gencler alkol var mı?,
Cevabımız:
Yok valla, hepsini ictik
Benzin istasyonunda arabamın deposunu doldurdum
Kredi kartımla odemeyapmak icin arabamın yanından ayrılmıştım ki bir kadının arabama bindiğini gordum
Ben şaşkın bir şekilde arabama doğru koştururken kadın hızla istasyondan ayrıldı
Ne olduğunu anlayamadan tekrar geri donduOzur dileyerek Arabaları karıştırmışım dedi
Arabalarımız benziyor muydu diye merak edenler icin sadece şunu soylemek istiyorum:
Arabalardan biri beyaz, diğeri siyahtı
Bir arkadaşımla balık almaya gittiğimizde, arkadaşım kovanın icinde yuzup cırpınan balıklara bakıp,
Bunlar tazemi?diye sormuştu
Balıkcı da cevabı hemen yapıştırdı:
Yok abla, pil takıp oynatıyoruz´
Lise yıllarında Milli Guvenlik dersinde hocamız olan subay, sınıfın guzel kızlarından
birini kaldırmış ve ondan subay rutbelerini kucukten buyuğe doğru saymasını istemişti
Sıralamayı aynen yazıyorum:
Teğmen, usteğmen, yuzbaşı, binbaşı, yarbaşı ve albaşı
Polis anonslarına bir ek de bendenYer Amasya, Ramazan ayı
Meydan tarafında, karşılıklı iki şeritten birbirlerine doğru gelen polis arabalarının birinden duyulan cumle:
Iftara uc tane buyuk, sahura da iki kucuk pide alıyoruzGelen cevap evlere şenlik:
Komiserinkinde susam olmasın Tekrar ediyorum, komiserinkinde susam olmasın
Trafiğin sıkışık olduğu saatlerde Dolmabahce´den Beşiktaş´a doğru yuruyordum
Biraz ileride trafikten dolayı yavaş ilerleyen bir polis arabası vardı
Tam o sırada, polis arabasının yanına motorlu bir polis yaklaştı ve bombayı patlattı
Alırım anahtarını Hasaaan!'
Oğrencim, verdiğim odevin son sayfasını tamamlamamış Nedenini sorduğumda;
Oğretmenim Aliye başladı, annem bitiremedi dedi Yanıtı oyle hoşuma gitti ki kızamadım
Yıllar once sahilde arabayla turlarken bir ekip otosu bizi cevirdi ve sordu:
Gencler alkol var mı?,
Cevabımız:
Yok valla, hepsini ictik
Benzin istasyonunda arabamın deposunu doldurdum
Kredi kartımla odemeyapmak icin arabamın yanından ayrılmıştım ki bir kadının arabama bindiğini gordum
Ben şaşkın bir şekilde arabama doğru koştururken kadın hızla istasyondan ayrıldı
Ne olduğunu anlayamadan tekrar geri donduOzur dileyerek Arabaları karıştırmışım dedi
Arabalarımız benziyor muydu diye merak edenler icin sadece şunu soylemek istiyorum:
Arabalardan biri beyaz, diğeri siyahtı
Bir arkadaşımla balık almaya gittiğimizde, arkadaşım kovanın icinde yuzup cırpınan balıklara bakıp,
Bunlar tazemi?diye sormuştu
Balıkcı da cevabı hemen yapıştırdı:
Yok abla, pil takıp oynatıyoruz´
Lise yıllarında Milli Guvenlik dersinde hocamız olan subay, sınıfın guzel kızlarından
birini kaldırmış ve ondan subay rutbelerini kucukten buyuğe doğru saymasını istemişti
Sıralamayı aynen yazıyorum:
Teğmen, usteğmen, yuzbaşı, binbaşı, yarbaşı ve albaşı
Polis anonslarına bir ek de bendenYer Amasya, Ramazan ayı
Meydan tarafında, karşılıklı iki şeritten birbirlerine doğru gelen polis arabalarının birinden duyulan cumle:
Iftara uc tane buyuk, sahura da iki kucuk pide alıyoruzGelen cevap evlere şenlik:
Komiserinkinde susam olmasın Tekrar ediyorum, komiserinkinde susam olmasın
Trafiğin sıkışık olduğu saatlerde Dolmabahce´den Beşiktaş´a doğru yuruyordum
Biraz ileride trafikten dolayı yavaş ilerleyen bir polis arabası vardı
Tam o sırada, polis arabasının yanına motorlu bir polis yaklaştı ve bombayı patlattı
Alırım anahtarını Hasaaan!'