Bakalım bizi neler bekliyor?
Son devrin en çok izlenen dizilerinden biri olan Kırmızı Oda'da Burcu Biricik'in canlandırdığı Boncuk karakterini çok sevmiştik.
Daha küçücük bir çocukken annesi ve ablasıyla birlikte yaşadıklarını, akabinde da geçmiş travmalarının nasıl bir müddet sonra kendisini ele geçirdiğini izlemiştik. Onunla hüzünlenip, onunla gülmüştük.
Birçok öyküde olduğu üzere ona da Kırmızı Oda'da güle güle demiştik ama Doğduğun Mesken Kaderindir ve Kırmızı Oda dizilerine ilham olan Camdaki Kız romanının yine uyarlanmasıyla Boncuk hayatımıza tekrar girecek.
Yapımcılığını OGM Pictures’ın üstlendiği ve Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan dizide gerçek bir aşk öyküsü izleyeceğiz.
Dizinin konusu şöyle: Nalan, sıcakkanlılığı ile herkesin birinci görüşte sevgisini kazanan, hoş bir genç bayandır. Ailesinin tek çocuğu olduğu için el bebek gül bebek büyütülmüş, hayatını varlık içinde yaşamış ve en güzel okullardan dereceyle mezun olmuştur. Nalan, Türkiye’nin en büyük oteller zinciri Koroğlu’nun şirketinde mimar olarak çalışırken birden kendisini Sedat Koroğlu’yla evlilik arifesinde bulur. Nalan ve Sedat, geçmişlerinde sakladıkları karanlık sırlardan uzaklaştıklarını düşünerek, umutla bu masalda el ele yürümeye başlasalar da kısa bir vakit sonra hayatları, gerçek bir karanlığa gömülecektir.
Dizinin harika dev takımı da şimdiden aşikâr oldu. Nalan isimli karakteri canlandıracak olan Burcu Biricik başrolü üstlenecek.
Direktör koltuğunda Nadim Güç'ün oturduğu bu savlı dizide: Işık Sürer, Feyyaz Şerifoğlu, İhtilal Yakut,
Hande Ataizi, Selma Ergeç, Tuğrul Tülek,
Şerif Erol, Tamer Levent, Hamza Yazıcı,
Feri Baycu Güler, Merve Polat ve Nihal Menzil karakterlere hayat verecek.
Üretim şirketi OGM Pictures'ın Instagram hesabından da oyuncular "Ben de buradayım" görüntüsü yayınlandı. Vallahi ben çok heyecanlıyım. Sizce nasıl bir şey ortaya çıkacak? Oyuncuları beğendiniz mi?
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.