Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gulşen - Yapamazsan Yok

Gulşen - Yapamazsan Yok
0
128

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Aynada baktım gozlerinin icine
Haftalar gecmiş gulmemişim kendime
Duşune duşune kocaman olmuşum
Boy aynalarında cevaplar bulmuşum
Yapamazsan yok
Yapamazsan yok 2x

Kitabımda yok yapamazsan yook
Ne varsa attım yıkılan gecmişte
Yeniden buldum ateşi icimde
Listede olan hep sona kalan
Ne varsa yaptım
Yıkınca anladım
Yapamazsan yok

Similar threads

Gülşen Yapamazsan Değil Aynada baktım gözlerinin içine Haftalar geçmiş gülmemişim kendime Düşüne düşüne iri olmuşum Tepe aynalarında cevaplar bulmuşum Yapamazsan yok Yapamazsan yok 2x​ Kitabımda değil yapamazsan yook Ne varsa attım yıkılan geçmişte Yeniden buldum ateşi içimde Listede olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
anlamlı nicker Yatagini gul yapraklariyla, ruyalarini papatyalarla susledim, uzerini sevgimle orttum tum kabuslarini da ben aldim ki sen rahat uyu birtanem! Askim yatagin, sevgim yorganin, yuregim yastigin olsun iyi uyu birtanem Ne zaman tutsam ellerini gozlerimin onunden mevsimler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
254
Sevgiliye Aşk Mektupları , Sevgiliye Gozlerinin gozlerime deydiği o ilk anda catırdattın yureğimin aynasını Yureğimin sevmekle gorevlendirilmiş en hassas noktasına dokundun seni gorduğum gun Ruhuma beni seveceksin diye emir veren kıdemli asker gibiydi guzel gozlerin Kirpiklerinin her...
Cevaplar
2
Görüntüleme
849
Sait Faik Abasıyanık Oykuler Sait Faik Abasıyanık Hikayeleri Dulger Balığının Olumu Hepsinin gozleri guzeldir Hepsinin canlıyken pulları kadın elbiselerine, kadın kulaklarına, kadın goğuslerine takılmağa değer Nedir o elmaslar, yakutlar, akikler, zumrutler, şunlar bunlar? Mumkun olsaydı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
314
Etkileyici en guzel gizemli Sozler Bana unut dediler seni unuttum;Ama seni değil, bana seni unut diyenleri sEnLe BiRlİkTeİkEn SaAtLeRe YeTiŞeMeDiM;SeNdEn AyRıLdIkTaN sOnRa DaKiKaLaRa ErİşEmEdiM Hayatta hic kimse icin ağLamaya değmez,ağLamaya değenLer zaten ağLatmazEğer bir gun ağLaman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
240
858,505Konular
982,802Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt