Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gulşen Seyre Dursun Aşk Şarkı Sozleri

Gulşen Seyre Dursun Aşk Şarkı Sozleri
0
100

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Gulşen Seyre Dursun Aşk şarkısı sozu

Gulşen Seyre Dursun Aşk şarkısının sozleri

Ah ah ki ne ah
Olmuyor geceler sabah
Mecbur ayrılığının yasını
Kalpten ağrılarının en hasını
Kalmasın yerde gozyaşımı geri al, geri al
Gel sarıla, sarıla uyut
Ya da uyutma
Seyre dursun aşk
Sevişe sevişe konuş
Sakın ha susma
Yar ya beni oldur
Ya da beni belalın say
Gel sarıla, sarıla uyut
Ya da uyutma
Seyre dursun aşk
Sevişe, sevişe konuş
Sakın ha susma
Yar ya beni oldur
Ya da beni belalın say
Olmuyor geceler sabah
Gel sarıla sarıla uyut
Ya da uyutma
Seyre dursun aşk
Sevişe, sevişe konuş
Sakın ha susma
Yar ya beni oldur
Ya da beni belalın say

Similar threads

Gulşen Seyre Dursun Aşk şarkı sozleri Gulşen Seyre Dursun Aşk şarkısı sozu Ah ah ki ne ah Olmuyor geceler sabah Mecbur ayrılığının yasını Kalpten ağrılarının en hasını Kalmasın yerde gozyaşımı geri al, geri al Mecbur ayrılığının yasını Kalpten ağrılarının en hasını Kalmasın yerde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Ozan Colakoğlu & Gulşen Seyre Dursun Aşk Şarkı Sozu Gulşen Seyre Dursun Aşk Şarkı Sozleri Ah ki ne ah Olmuyor geceler sabah Mecbur ayrılığının yasını Kalpten ağrıların en hasını Kalmasın yerde gozyaşımı geri al Gel sarıla sarıla uyut Ya da uyutma Seyre dursun aşk Sevişe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
Gülşen Seyre Dursun Aşk Şarkısının Sözleri 2019 Bu konu; Gülşen Seyre Dursun Aşk Şarkısının Sözleri 2019 hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, Gülşen'in son albümü Beni Durdursan Mı'dan Seyre Dursun Aşk Şarkısının Sözlerini bu sayfamızdan sizlerle paylaşıyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Tarkanın tıpatıp benzeri Emir oldukca iddialı bir albumle sanat dunyasına merhaba dedi Albumu gayet guzelBir de şarkı sozlerine bakalım!imagesemirbensenolamamalbumusarkisozleri5adaeae04de52png Anladım Boşuna yağmurda yurume Kurtulamazsın gunahlardan Ruzgardan medet umma Arınamaz tenin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
Aşk acısı cekenlere Şiirler Acıyı Katık Ettim Seninle yaşadığım Senli gunlerim nerde? Onu da mı goturdun? Sensizlik var kaderde Yoksun,bırakıp gittin Oksuz kaldım ben sensiz Sensizlik yıktı beni Cekip gittin nedensiz Kaderimiz bu değil Boyun eğme kadere Uğraşıp cabalayıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
858,505Konular
982,755Mesajlar
33,063Kullanıcılar
netflixdunySon üye
Üst Alt