Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gülse birsel çileden çıktı

Gülse birsel çileden çıktı
0
69

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Gülse birsel çileden çıktı VURAL ÇELİK'E YÜKLENDİ 1548614021 1548614021 gulsebirselciledencikti5c4df989170fdgulsebirselciledencikti5c4df989170fd http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabergulsebirsel12ekim%281%29&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg 'AVRUPA YAKASI'NIN SENARİSTİ VE OYUNCUSU GÜLSE BİRSEL SON GÜNLERDE YAŞANAN VURAL ÇELİK TARTIŞMALARINA VE DE AHLAKA AYKIRI ŞAHSIYET MAKBULE SUÇLAMASINA KÖŞESİNDEN YANIT VERDİ İşte Gülse Birsel'in Sabah gazetesindeki pazar yazısı: Makbule Kıral'ın çiğnenen onuru! Amanın bir muhallebi kıvamındayım fakat, sormayın gitsin! İnsan sıkılıyor, sıkılıyor, geriliyor, sonradan artık daha artı gerilemeyeceğini anlayınca kopup gevşiyor çağırmak fakat! Ya ondan veya kedi gırlamasından Son bilimsel incelemeler ortaya çıkarmış ki, kedilerin genelde sevildiklerinde çıkardıkları 'Gırr' sesi, insanlara mükemmel yardımcı Gevşetiyor, uyumaya faydası oluyor, bundan başka yaraları, kırık kemikleri bile iyileştiriyor Kedilerin gırlarken yaydıkları titreme 25 ila 50 Hertz arasındaymış Bu frekans da doktorların söylediğine göre kemik yoğunluğunu yüzde 20 artırıyor ve anti enflamatuvar tesir gösteriyor Yani romatizmanız mı var, bacağınız mı kırıldı, moraliniz mi bozuk, alın bir kedi, yanında uyuyun Hayat, bizim mesleklerde sadece meslek yoğunluğunun stresini getirmiyor Geçtiğimiz haftalarda, her Allah'ın günü gazeteci arkadaşların telefonuyla uyandım: 'Gülse Hanım, bilmemkim şöyle demiş, yorumunuz nedir, ne diyorsunuz, hadi bir şey deyin!' VURAL POLEMİĞi Örnek, bizim Vural Çelik 'Gülse'ye teşekkür etmiyorum,' demiş, amanın kıyamet koptu Gerçekten söylenmez tabii Avrupa Yakası'nın setinde, ender de olsa, akla hayale gelmedik problemler yaşadığımız oyuncularla da çalıştık, lakin hiçbiriyle ilgili hiçbir zaman olumsuz tek söz söylemedim, söylemem Zaten iki gün geçince unuturum fena zamanları Ahlaki olarak da birlikte çalışmış olduğun insanların arkasından ona buna rivayet yapmazsın, ister muhasebeci ol, ister sanatkâr Vural kendi deyimiyle 'Duygusallığı ve meslek bilmezliği yüzünden, senaryodaki konumundan hoşnut olmadığı ve onu oyuncu olarak iyi değerlendirmediğimi düşündüğü için gücenmiş olduğundan,' bir şeyler dedi Olabilir Vural der O lafın buralara geleceğini hiç bilmeden, kötü niyeti olmadan, ekran aracılığıyla bana oyuncu tafrası yapmak için der Bugün o kadar der, yarın barışır armağan alıp getirir, istediği bir şey varsa karşısında armağan olarak sana ısmarlayabilir, değişik gün 'Ekipçe Abant gezisine gidelim sponsor buldum,' der, 'Ya boşver,' dersin, yeniden küsebilir Başlıbaşına sitcom karakteridir, bir şey diyemezsin! Esas gürleyip coşanlar, Avrupa Yakası'nın altı yıldır dönem dönem çalıştığımız, yanılmıyorsam 30'a yakın oyuncusundan hakkımda negatif bir ifade kullanan ilk dostumuzun sözüne hazine bulmuş gibi atlayan birkaç gazeteci dost oldu Natürel benim hakkımda 'Burnu büyük,' (ancak buradaki espri öğeleri nakliye çabasıyla dolu iki anlamlı ifadeyi de anlamadım değil, sizi gidi siziler!) filan gibi şeyler yazıldığında bana veveya Avrupa Yakası'na bir şey olmuyor Biz 'Allah müstahakınızı versin,' deyip işimizi yapıyoruz O bakımdan hepsinin canı sağolsun Ama bitmiyor ama Ertesi gün, bu sefer Kadın ve Aileden Sorumluluk Sahibi Devlet Bakanlığı'nın yayınlama organı Aile ve Toplum dergisinde yayımlanan, İnönü Üniversitesi akademisyenlerinden Dr Ünal Şentürk imzalı yazı ortaya bomba gibi düştü Bizim Makbule, ahlaksız hayat tarzıyla, boşanmış bir bayan olduğu halde eski sözlüsüyle benzer evde oturduğu için, toplumsal risk oluşturuyormuş Kıyamam Makbule'ye! Arayan herkese söyledim: 'Makbule'ye kötüleme atılmıştır, onuru çiğnenmiştir Kendisi eteği belinde, namuslu, örf ve âdetlerine yan bir konut kızıdır Ayrıca da eski sözlüsü Sayın Altıntop'la aynı evde değil bağlı yana evlerde yaşamaktadırlar!' Konu ve suçlama abesle iştigal olunca, savunması da bu kadar saçma oluyor natürel Ama Dr Şentürk, bu sefer diğer açıklamalar yapmış ve Aslı'yı da toplumsal risk olarak kategorize etmiş Diyor ama: 'Aslı ve Cem de sebebini iyice anlayamadığımız bir nedenden dolayı boşanmışlardı, fakat aynı evde yaşıyorlardı!' Dilber Hala'sal bir bakış açısı olduğunu varsayım ettiğim hocamızın anlayamadığı sebebi söyleyeyim: Cem, Aslı'yı aldatmıştı Boşandıktan sonradan da benzer evde değil, aynı apartmanda yaşadılar Yahu kurgu karakterlerin ahlakını niye müdafaa etmek durumunda kalıyorum ki ben? BAKAN ÇUBUKÇU ARADI id Neyse ancak birkaç gün önce bakanımız Nimet Çubukçu aradı ve bu makalenin devlete ait perspektif veya fikri temsil etmediğini, sadece bir kişinin görüşü olduğunu, o dergide de çoğu farklı görüşte makale yayımlandığını anlattı Yoksa Makbule tüm mahalleye rezil olmuştu Dediğim gibi, her sabah abuk bir haberle uyanmak geriyor, dolayısıyla boynumdaki adale problemleri ve gerginlik için son tedavi olarak kedi gırlamasına başvurdum Kedi alıp bakmak, veterinere götürmek, eşyaları tırmalamasını bakmak farklı bir gerginlik kaynağı olacağından, kaydedilmiş gırlamaları bir cihazdan dinleyerek çözdüm durumu Bu meslek öyle yaygınlaşmış ancak internette her nesil kedi gırlaması kaydı var, tavsiye ederim Diyeceğim o fakat, zaten hayat zorlama, her gün şehitler veriyoruz, kriz kapıda, trafik başbelası, ırk koyu gri tonlarda Haftada bir gün oturup televizyonun karşısına gülüp eğleniyorsunuz işte, nedir bizimle bu alıp veremediğiniz datlular? Kendimce edinin birer kedi, gırrr gırrr keyfinize bakın Sakinleştirir, derdi tasayı alır, kemik yoğunluğunu da artırır Daha ne olsun