iltasyazilim
FD Üye
Ehüehüehü: Espiri yaptı bal kabağı gülüşüdür herkesler yapamıca için yapımı zordur
innnıhohhaha: Sinsi olan bu gülümseme literatüre bizans kahkası diye geçmiştir bir sonraki replik
yna türk kızıolucaktır
hohohoho: Gülen kişinin kilolu olduğunu belirtir samimidir
keh keh: Adilik belirtisidir bir halt yaptığını sanır eskiler bıyık altıder
hahahaay: Kadınlara hastır kocanın varlıklı olduğunu gösterir
HoBarey: Gülüşten öte bir sevinç gösterisidir en kötü yanı sizide karşılıklı etmek isteyecekir
kikikikikikikiki: Çoğunlukla başın yukarı altında sallanmasıyla desteklenen bu gülüşten zarar gelmezz
haaahhahhahhah:kendini yineleyen bu tebessüm tarzı daha fazla bağlı masaların duyması için yapılır
hhıh: Ağız kapalıyken burundan tek nefes verilerek yapılır kasan tiplere hastırnette yazı okurken en fazla seçim edilen türdür
zuahahahaha: Kahkahanın desibel sınırlarını zorlayan bir çeşididir başlıca alt komşu elindeki süpürge sopasıyla tavana vurur birazcık dizginlersiniz kendinizi
muhahahaauahhahah türevlerine karşılaşmak mümkündür
euhe: Öhü ehe biçiminde ses tellerinden geçer başlıca pekte gülünç olmayan esprilere ayıp olmasın diye bahşedilen yanıtgülme efektidir
pohuahahaha:geberdim patladım manasında
HAHAHAAY *
innnıhohhaha: Sinsi olan bu gülümseme literatüre bizans kahkası diye geçmiştir bir sonraki replik
hohohoho: Gülen kişinin kilolu olduğunu belirtir samimidir
keh keh: Adilik belirtisidir bir halt yaptığını sanır eskiler bıyık altıder
hahahaay: Kadınlara hastır kocanın varlıklı olduğunu gösterir
HoBarey: Gülüşten öte bir sevinç gösterisidir en kötü yanı sizide karşılıklı etmek isteyecekir
kikikikikikikiki: Çoğunlukla başın yukarı altında sallanmasıyla desteklenen bu gülüşten zarar gelmezz
haaahhahhahhah:kendini yineleyen bu tebessüm tarzı daha fazla bağlı masaların duyması için yapılır
hhıh: Ağız kapalıyken burundan tek nefes verilerek yapılır kasan tiplere hastırnette yazı okurken en fazla seçim edilen türdür
zuahahahaha: Kahkahanın desibel sınırlarını zorlayan bir çeşididir başlıca alt komşu elindeki süpürge sopasıyla tavana vurur birazcık dizginlersiniz kendinizi
muhahahaauahhahah türevlerine karşılaşmak mümkündür
euhe: Öhü ehe biçiminde ses tellerinden geçer başlıca pekte gülünç olmayan esprilere ayıp olmasın diye bahşedilen yanıtgülme efektidir
pohuahahaha:geberdim patladım manasında
HAHAHAAY *
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.