Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Gullu Naftalin Kesesi Yapılışı

Gullu Naftalin Kesesi Yapılışı
0
232

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Merhaba bayanlar bugun sizlere cok hoş kese yapımını tarif etmek istiyorum sizlerde farklı guzel gurunumlu keseler hazırlayabilirsiniz desenli farklı renklerdeki kumaşları kullanarakHemen kesemizin yapılışına geciyoruz oncelikle gerekli olan malzemeleri sralıyalım dah asonra kesemizin yapılışına gecelim

Gerekli Olan malzemeler şoyle:

Makas
Renkli Kumaş
Yapıştırıcı
Naftalin
Dantel Kese

Hemen gullu naftalin kesemiizn yapılışına gecmek istiyorum oldukca kolay ve eğlenceli olacak emin olabilirsiniz bayanlarOncelikle renkli kumaşımızı uzun şeritler halinde kesin daha sonra bu kestiğiniz kumaşları dantel kesenin uzeirne ağız kısmına duzgun bir şekilde yapıştırınSon olarak icerisine naftalinleri koyun ve kesenizin ağzını guzelc ebuzunHepsi bu kadar dilediğiniz yerlere bu kesecikleri koyabilirsiniz

ALT :wwwupluploadsnaftalinkesesi23128naftalinkesesi23128ALT