Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

gül teninden oyalanıp süzülde gel sözleri

gül teninden oyalanıp süzülde gel sözleri
0
129

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
gül teninden oyalanıp süzülde gel şarkı sözleri sözleri

Gül teninden oyalanıp süzülde gel
Gül bakışlım gözyaşlarını silipte gel
Yarem sızlar yalnızlığı bilipte gel
Gül bakışlım gel

Gül teninden oyalanıp süzülüm de gel
Gül bakışlım gözyaşlarını silipte gel
Yarem sızlar yalnızlığı bilipte gel
Gül bakışlım gel

Ay büyüdü gecelerde seni beklerim
Ak gerdanda gül kokulu tenini özlerim
Tedavi bilmez dertlerimle yolunu gözlerim
Gül kokuşlum gel

Ay büyüdü gecelerde seni beklerim
Ak gerdanda gül kokulu tenini özlerim
Tedavi bilmez dertlerimle yolunu gözlerim
Gül bakışlım gel *

Similar threads

gul teninden oyalanıp suzulde gel şarkı sozleri sozleri Gul teninden oyalanıp suzulde gel Gul bakışlım gozyaşlarını silipte gel Yarem sızlar yalnızlığı bilipte gel Gul bakışlım gel Gul teninden oyalanıp suzulum de gel Gul bakışlım gozyaşlarını silipte gel Yarem sızlar yalnızlığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Gül Bakışlım Gel gül bakışlımın notaları gül bakışlım gel notaları bakışlım hikayesi teninden oyalanıp süzülde gel hikayesi Gül teninden oyalanıp süzül de gel Gül bakışlım gözyaşlarım silip de gel Yaram sızlar yalnızlığım bilip de gel Gül bakışlım gel Ay büyüdü gecelerce seni bekledim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
imagesagridagiefsanesiturkusununhikayesi5add084f0a65b Gunun birinde kece bellemesinin uzerinde bir Guneş ve ağac işlenmiş cok guzel kır bir at Ahmet'in kapısının onune gelip kapının tahtasını koklar gibi duruyorduAtı ilk goren Sofi olmuştu Sofi atın uzerindeki işareti bir yerden hatırlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
223
en güzel aşka dair nickler!!! aşka dair nickler mavi gözlerle ilgili nickler sevdiğini söyleme nickleri öpücükle ilgili öpücükle güzel sözler Evetdedim belirsiz bir şekilde Yumdu gözlerini şaşırdım Sonradan anladım ancak kalbinde seyrediyordu beni @)) sana dijital bir gül yolluyorum, çünkü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
172
hala bir nickim değil diye üzülenler ilacınız burda) EN KARİZMA NİCKLER нαуαттα кαяşιмα çιкαη єη zαναℓℓι ∂öηєкѕιη!!!! нєяşєуι ѕσя∂υğυм нαуαт вєηι яαнαт вιяαк яσ¢к,мєтαℓ νє ƒяρ ує şєутαη ιşι∂ιуєηℓєя¢єναρ νєяιη :şєутαη вυηυη ηєяєѕιη∂є? уιηє ѕєηѕιz güηєş вαтıуσяуιηє ѕєηѕιz αкşαм σℓυуσявєηι...
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
858,505Konular
982,771Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt