Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Gül Hatmi Çiçeği Dolması

Hoş geldin! 123456same1 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Gül Hatmi Çiçeği Dolması
0
59

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
106
gul-hatmi-cicegi-dolmasi.jpg

Gül Hatmi Çiçeği Dolması Tanımı İçin Materyaller

  • 250 gram kıyma
  • Gül hatmi çiçeği (Sayısı isteğinize bağlı)
  • 1 su bardağı pirinç (Baldo)
  • 1 tutam maydanoz
  • 1 tutam dereotu
  • 2 adet kuru soğan
  • Yarım su bardağı zeytinyağı
  • Yarım su bardağı su
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 2 çay kaşığı sumak
  • 1 çay kaşığı toz kırmızı biber
  • 1 çay kaşığı pulbiber
  • 2 tatlı kaşığı tuz
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
Üzeri İçin
  • Su
  • Tuz
  • Sıvıyağ

Gül Hatmi Çiçeği Dolması Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. İç harcı için tüm materyalleri ekleyip harmanlıyoruz.
  2. Gül hatmi çiçeklerimizin izindeki polenlerini ve yeşil sap kısmını temizleyin. Yıkayın kenara koyun.
  3. İçi hazırladıktan sonra, toplamanızı tavsiye ederim. Çabucak kapanmaya başlıyor zira.
  4. Hazırladığımız harcımızdan biraz alıp çiçeklerin içine koyalım ve çiçeğimizin ağzını kapatalım tenceremize dizelim.
  5. Hepsini bitirdikten sonra biraz su, sıvı yağ ve tuz dökelim kısık ateşte yarım saat pişmeye bırakalım. Çok lezzetli bir tanım denemenizi tavsiye ederim. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun. ????????????‍????????.
 
858,500Konular
982,380Mesajlar
32,974Kullanıcılar
Üst Alt