Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

GTA V oyundan atma sorunu acil yardım

GTA V oyundan atma sorunu acil yardım
0
119

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
iyi forumlar arkadaşlar dün steam üzerinden gta v i satın aldımindirdim oyuna stroy mod da giriyorum fakat bir süre sonra oyun donuyor bekliyor ve çalışmayı durdudu hatası veriyornedeni ne olabilir acaba ? bilgisayarda high ayarlarda hiç kasmadan çalışıyor
sistem özelliklerim:
işlemci: intel core i7 2 nesil 220 ghz 8 çekirdek
RAM:8 gb
Ekran kartı : amd radeon hd 6650m

Similar threads

AMD RADEON R5M230 EKRAN KARTI: 2GB WİNDOWS 81 İNTEL CORE İ7 200 GHZ 26 GHZ RAM:6GB kaldırır mı beyler GTA V
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Arkadaşlar gün akşam steamdan space enginers aldım oyunu yükledim oyun en düşük ayarlarda bile kasıyor oynanmayacak şekilde gta 4 oynuyorum rust oynuyorum cs go full yüksek seviyede oynuyorum garys mod felan her şeyi kasmadan oynuyorum ama space enginers cok fazla kasıyor ekran kartı kesinlikle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Arkadaşlar oyunum orjinalTüm forumlarıda okudum ancak yardımcı olmadıOyun özelliklerini düşürmeme rağmen oyun donuyor ve donduktan sonra başka hiçbir program açamıyorum ve res atmak zorunda kalıyorumSon patchler yüklüHemen hemen her defasında arabadayken dondu Pc özellikleri : Toshiba...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
Arkadaşlar Kafayı yicem Allah Aşkına biri yardım etsin mesela The Witcher 3 ü ele alalım benim sistem gereksinimlerim bir hayli karşıladığı halde en yüksek ayarlarda kasıyor kasma dediğim gözle görülür bir kasma değil mesela tuşa basıyorum elimi çektikten yarım saniye sonra duruyor adam ya da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
232
Sa Arkadaşlar ya ben battlefield 4 ü yükledim format atmadan öncede bu sorunu yasıyordum battlefield 4 ü acıyorum biraz oynuyorum sonra belirli yerlerde oyun donuyor kasma falan yok sadece donuyor durduk yere sıkıldım bu sorundan arkadaslar şimdiden yardımlarınız için Teşekkürler Sistemim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
858,505Konular
982,659Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt