Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gta san andreas skin değiştiremiyorum !!

Gta san andreas skin değiştiremiyorum !!

Similar threads

GTA San andreas bir kaç skin , otomobil ve bir kaç yer ekledim daha sonra oyuna girdim yeni oyun dedim, beyaz çizgi varya doluyor sonuna kadar doldu ama açılmıyor, acaba dff ve txd dosyalarından 2 tane olduğu için olabilir mi yoksa neyden kaynaklanıyor lütfen yardım?
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Gta San Andreas'a modlar yükledim ama ne olduysa 10 dakka oynamadan gtasaexe çalıştırmayı durdurdu hatası çıkıyor Her şeyi denedim uyumluluk ayarlarını yaptım yönetici olarak çalıştırdım sistemden dep ayarlarını yaptım internette gördüğüm çözümü denedim(rockstar games klasörünün içine gta san...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
gta san andreas ta bi bölümü geçemedim gta san andreasta los desperadas bölümü nde grove street teki ailelerden çete üyeleri oluşturdiyor bunun nasıl geçeceğiz?ne yapmam gerekiyor? açıklamalarda *Los Desperados* Dört kapılı sağlam bir arabayla başlayın buna İki OG alın ve arabaya binin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
190
gta san andreas ta bi bölümü geçemedim gta san andreasta los desperadas bölümü nde grove street teki ailelerden çete üyeleri oluşturdiyor bunun nasıl geçeceğiz?ne yapmam gerekiyor? açıklamalarda *Los Desperados* Dört kapılı sağlam bir arabayla başlayın buna İki OG alın ve arabaya binin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
202
arkadaşlar lütfen yardım edin gta san andreasta arabalara yama yaptım eski haline getirmenin bir yolu var mı lütfen yardım edin
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
858,505Konular
982,778Mesajlar
33,072Kullanıcılar
Doutam35Son üye
Üst Alt