Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

GTA IV sorunlu

GTA IV sorunlu

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Merhaba arkadaşlar,

Gta 4 ü açınca karşıma xlivedll hatası geliyo

Sorun xlivedll system32 dosyasının içinde arıyo

ama benim bilgisayarımda xlivedll sysWOW64 'ün içinde
uzman birisi varsa yardım etsin lütfen

Similar threads

geçen gün gta san andreas aldım sıkıştırılmış oyun tek cd 680 mb bişey cd yi takıyorum karşıma rusca bi ekran geliyo neyse kurulumlara alıştıgım için next next diyorum önüme bi hata çıkıyor C:\SYSTEM32\MSVCRTdll rusca bişeyler yazıyor sonunda ERİŞİM ENGELLENDİ yazıyor ne yaptıysam olmadı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Arkadaslar Oncelıkle merhaba Gta Iv 4 Yukledıkten Sonra ***** Islemlerını yaptım Tam Buyuk bır Heyecanla Oyuna gırecek iken ; FATAL ERROR ; Dd3d30 Hatası geldı buda Tabıkı Canımı Cok Sıkıtı Buyuk Arastırma Sonucu Her Sıte Baslıklarında ve Acıklamalarında Aynı Cozumu gordum Bunlar ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Merhaba Gta IV den Anlayan Arkadaşlara Sesleniyorum Pc'den pek Anlamam O yüzden Saveyi Yapamadım Sizden isteyeceğim yardım: Team viewer Adlı program ile pc me bağlanıp Gta IV savesini Doğru Yere Atmanız Bilipte Yardım Etmeyeni Allaha Havale Ediyorum Yardım Edecek Kişiye Şimdiden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Merhaba arkadaşlar Ben pes 12 ' yi yükleme çalışırken isdonedll hatası alıyorum İnternetten biraz araştırdım isdonedll dosyasını system32 'nin içine attım directx9 indirdim fakat sorun hala devam ediyorLütfen bu konu hakkında bilgisi olan yardım etsin İşte hata fotoğrafı ilk hataya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
204
Arkadaşlar torrentten GTA IV indirdim kurdum oyuna girdim falan sistemim ASUS Republic of Gamers G51J3D serisi laptop i7 işlemci 6gb ram 1 gb ekran kartı var hiç bir oyunda kasmıyor fakat GTA IV'de kasıyor takılmalar oluyor googlede araştırdım genel bi sorun mu bu sizdede var mı yoksa bende mi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
858,505Konular
982,807Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt