Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

GTA helikopter şifresi nedir?

GTA helikopter şifresi nedir?
0
144

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
psp gta libertycityde helikopter indime şifresi nedir

Helikopter yaratma şifresi yok

senin bahsettiğin konağın catısından helikopter almadan once bir polis karakoluna girin mesela malibu kulubunun altında okyanus sahiline yakın polis kıyafeti giyin ve orduya gidin sizi polis kıyafeti ile goreceklerinden ateş acmazlar sizde apacheye binip kaosun tadına bakabilirsiniz ORDU hava alanının arkasında

Similar threads

psp gta libertycityde helikopter indime şifresi nedir Helikopter yaratma şifresi yok senin bahsettiğin konağın çatısından helikopter almadan önce bir polis karakoluna girin örneğin malibu kulubünün aşağı okyanus sahiline yakın polis kıyafeti giyin ve orduya gidin sizi polis kıyafeti ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
GTA San Andreas Gorev Gecme Hilesi Son zamanlarda GTA San Andreas Gorev Gecme şifresi hakkında yardım istekleri alıyoruzOyunu oynamadığım icin kesin olarak şifre nedir veya boyle bir şifre varmı bilmiyorum fakat sizler icin biraz artırma yaptık umarım işinize...
Cevaplar
0
Görüntüleme
228
GTA San Andreas Atama Geçme Hilesi Son zamanlarda GTA San Andreas Ödev Geçme şifresi hakkında destek istekleri alıyoruzOyunu oynamadığım için kesin olarak şifre nedir veya böyle bir parola varmı bilmiyorum lakin sizler için biraz artırma yaptık umarım işinize yarar Polis, Seviyeler ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
322
858,518Konular
981,161Mesajlar
31,031Kullanıcılar
Nolan1123Son üye
Üst Alt