Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

gta 4 arabaların yarısı yok

gta 4 arabaların yarısı yok

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
selam arkadaslar gta4e real car mod diye bir eklenti yükledim fakat arabaların yarısı yok genellikle taksi ,polis,ambulance,camaro,tır,lancer,escalade,merced es bunlar war bunun bir çözümü varmı lütfen yardım edin arkadaşlar

Similar threads

Gta San Andreas'a modlar yükledim ama ne olduysa 10 dakka oynamadan gtasaexe çalıştırmayı durdurdu hatası çıkıyor Her şeyi denedim uyumluluk ayarlarını yaptım yönetici olarak çalıştırdım sistemden dep ayarlarını yaptım internette gördüğüm çözümü denedim(rockstar games klasörünün içine gta san...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Arkadaşlar son zamanlarda Gta san andreas hakkında birçok şey araştırdım ve en ilginç olanları sizlere anlatıcam 1)Püf Noktalar San andreasta birçok püf nokta var işte size bazıları Simdi arkadaslar oyunda Sadece Grove Street adamlarını yanımıza alabiliyoruzKontrolumuze geciriyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
SİLAHLAR CAN ve ZIRH LXGIWYL – Silah paketi 1 (Thug’s Tools) KJKSZPJ – Silah paketi 2 (Professional Tools) UZUMYMW – Silah paketi 3 (Nutter Tools) ROCKETMAN – Jetpack verir AIYPWZQP – Paraşüt verir WANRLTW – Sınırsız cephane NCSGDAG – Tüm silah seviyenizi hitman yapar OUIQDMW – Araç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
238
GTA San Andreas şifresi: Silahlar, Can ve Zırh LXGIWYL Silah paketi 1 (Thugs Tools) KJKSZPJ Silah paketi 2 (Professional Tools) UZUMYMW Silah paketi 3 (Nutter Tools) ROCKETMAN Jetpack verir AIYPWZQP Paraşüt verir WANRLTW Sınırsız cephane NCSGDAG Tüm silah seviyenizi hitman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
SİLAHLAR CAN ve ZIRH LXGIWYL Silah paketi 1 (Thug's Tools) KJKSZPJ Silah paketi 2 (Professional Tools) UZUMYMW Silah paketi 3 (Nutter Tools) ROCKETMAN Jetpack verir AIYPWZQP Paraşüt verir WANRLTW Sınırsız cephane NCSGDAG Tüm silah seviyenizi hitman yapar OUIQDMW Araç kullanırken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
858,505Konular
982,700Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt