Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Grup 84 Soyle şarkı sozu

Grup 84 Soyle şarkı sozu
0
88

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
seksendort soyle şarkısı sozleri, grup 84 soyle şarkı sozleri, soyle şarkısı sozu grup seksendort 2019

Geldiği gibi gidiyor
Biri gaflete duşuyor
Yine kapımda hasreti
Bu mu adaleti
Bu beni kahrediyor
Boyle bitmeyi hak etmedik
Sorun neydi ki cozemedik
Yine coğaldı sancılar sevinir yancılar
Bu beni kahrediyor
Off cok mu zor iki kelime
Sen mi yaralısın ben mi karalıyım
Derdin ne soyle
Aşk mı bu adı yok suyun bile tadı yok
Kalmasın boyle
Derdin ne soyle
Kalmasın boyle
Geceyi gorup şerrine kanan var mıdır boyle
Ah var mıdır soyle
Biri dengini arıyor kendini rezil ediyor
Aradığı ne bilmeden hic sevilmeden
O bunu hep yapıyor
Boyle bitmeyi hak etmedik
Sorun neydi ki cozemedik
Yine coğaldı sancılar sevinir yancılar
O bunu hep yapıyor
Off cok mu zor iki kelime
Derdin ne soyle

Kalmasın boyle
Derdin ne soyle
Kalmasın boyle
Geceyi gorup şerrine kanan var mıdır boyle
Ah var mıdır soyle

Similar threads

Grup 84 Soyle şarkı sozu Soyle şarkısı sozleri seksendort Grup 84 soyle şarkısı sozu Seksendort grubunun albumlerindeki en guzel şarkılardan biriimagesseksendortsoylesarkisozu5ada6ebc45526png Şarkının sozleri: Geldiği gibi gidiyor, biri gaflete duşuyor Yine kapımda hasreti, bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
seksendört söyle şarkısı sözleri, grup 84 söyle şarkı sözleri, söyle şarkısı sözü grup seksendört 2019 Geldiği gibi gidiyor Biri gaflete düşüyor Yeniden kapımda hasreti Bu mu adaleti Bu beni kahrediyor Böyle bitmeyi adalet etmedik Sorun neydi ancak çözemedik Yeniden çoğaldı sancılar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Grup 84Söyle Grup 84'ün söyle şarkısının sözleri burada Grup 84'ün birçok şarkısını severek dinliyorum ve bu yeni duyduğum şarkısıda gayet güzelSözlerini sizlerle paylaşmak istedim umarım sizlerde beğenirsinizgrup84soyle5c57b631f3b6dalt 1549252141 1549252141...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
seksendort pert oldu şarkısı sozu, grup seksendort pert oldu şarkı sozleri, 2019 grup 84 pert oldu şarkısı Otur dedi bilmediğin cok şey var Dostum dediğin o adam başka birisi Ne istedi sevgim yetmedi mi? Bir adam cok kadın sonu gelmedi Ahh korkumun ecelime faydası yok dedi Sustum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Boşver Baba Kacmak gerek kacmak bazen Bircok gercekten Hayal kurmak lazım kızım Derdin eskiden Şimdi neden vazgec dersin hayallerinden Boşver baba cok memnunum Boyle halimden Ucmak gerek ucmak bazen Kendi icinden Asık olmak lazım kızım Derdin eskiden Şimdi nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
858,505Konular
982,705Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt