iltasyazilim
FD Üye
Gran Tourismo 5 ’in tam versiyonu ’un başında çıkacak Yalnızca Playstation 3 için hazırlanan oyunun Prologue isimli demosu dünyanın dört bir yanına yayınlanmaya devam ediliyor Şu lahza demonun PAL versiyonu “sendit gibi sitelerden preorder yapılabiliyor Preorder yani önceden sipariş bahşedilen Gran Tourismo 5 Prologue 28 Mart ’ta kredi kartınızdan ödenti tahsil edilerek adresinize gönderilecek Gelmesinin de en az 3 ile 5 gün aralarında süreceğini hesaba katmalısınız Türk parasıyla 50YTL civarında bir mablağ tutan oyunun PAL versiyonu özellikle multiplayer yarışlar için fazla manâlı PS3 ’ün yapısında ve oyunda bulunan alan kodu sınırlamaları ile NTSC oyunları Amerikan serverlarında aşırı lagli biçimde oynamak zorunda kalırsınız böylece PAL versiyonu alıp Avrupa ülkelerine kopamamak fazla kayda değer Oyun daha demosunda bile bu dek sansasyonlara yol açtı, kim bilir bütün fonksiyonlarıyla resmen yayınlandığında neler olur Kendim de ileride bu oyunu PS3 ’le ve tabiki iyi bir direksiyon setiyle almayı düşünüyorum Oyun bugüne kadar gelmiş en realist grafiklere sahip oyun, bu konuda hiçkimsenin bir itirazı olamaz zaten ama belli başlı garip durum şu; oyunu oynamış kişiler ara sıra oyunun hakiki hayattakinden bile daha gerçek gözüktüğünü söylüyorlar Bu noktadan daha ileri düzey ne olabilir, paldır küldür edemiyorum
Oyundan Ekran Görüntüleri ve Hakiki Fotoğraflarla Kıyas:
Oyundan Ekran Görüntüleri ve Hakiki Fotoğraflarla Kıyas: