Gözü döndü, 11 yaşındaki kızı dövdü Samsun'da 18 yaşındaki Cemile K, eşine aralıksız baktığını ileri sürdüğü 11 yaşındaki BB adlı kızı 2 akrabasıyla birlikte cadde ortasında sopayla dövdü BB’nin şikayeti üzerine 3 kişi gözaltına alındı Cemile K, “Sürekli kocama bakıyordu Hiç evli adama bu Samsun'da 18 yaşındaki Cemile K, eşine aralıksız baktığını ileri sürdüğü 11 yaşındaki BB adlı kızı 2 akrabasıyla birlikte cadde ortasında sopayla dövdü GÖZÜ DÖNDÜ, 11 YAŞINDAKİ KIZI DÖVDÜ!! BB’nin şikayeti üstüne 3 kişi gözaltına alındı Cemile K, “Kesintisiz kocama bakıyordu Hiç evli adama bu şekilde bakılır mı? Onu uyardım Fakat beni dinlemedi dedi Adliyeye sevk edilen 3 şüpheli savcılık göre tutuksuz yargılanmak üzere özgür bırakıldı Durum dün Samsun’un 200 Evler Mahallesi’nde meydana geldi sözde Cemile K, eşi 20 yaşındaki Bayram K ile el ele gezerken 11 yaşındaki BB isimli kız çocuğu eşine baktı Bunun üstüne BB’yi uyaran Cemil K, kızın gözlerini eşinden alamaması üzerine akrabaları olan 16 yaşındaki CK ve 15 yaşındaki PS ile birlikte kız çocuğuna sopalarla saldırdı Sokak ortasında dövülen BB, Mehmet Açık Fikirli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken, 3 kişiden de şikayetçi oldu Bunun üstüne Cemile K, CK ve PS gözaltına alındı Cemile K ifadesinde, “Kesintisiz kocama bakıyordu Ne süre dışarı gezmeye çıksak gözlerini kocamın üzerinden alamıyordu Onu daha önce uyardım ‘Evli adama hiç bu şekilde bakılır mı?’ diye ikaz ettim Beni dinlemedi Ben de sopayla dövdüm dedi Adliyeye sevk edilen 3 kararsız savcılık kadar tutuksuz yargılanmak üzere bağımsızlık bırakıldı Minik kızın sağlık durumu durumunun iyi olduğu belirtildi
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.