Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gözler Resmi Gazete'de: Ekonomi ile İlgili 'Olağanüstü Bir Gelişme' mi Bekleniyor?

Gözler Resmi Gazete'de: Ekonomi ile İlgili 'Olağanüstü Bir Gelişme' mi Bekleniyor?
0
41

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
s-f94cb92b28d5ba91eaa35e39098df1129adb9b82.jpg

Eski Merkez Bankası Lideri Durmuş Yılmaz, 'Bu gece Resmi Gazete'yi takip etmenizi tavsiye ediyorum. Bu gece bir şey olabilir' dedi.

Milletvekillerinin TBMM Plan ve Bütçe Kurulu'ndaki mesaileri sürüyor. Kurulda yer alan HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, Twitter hesabından kıymetli bir argüman ortaya attı.

Gergerlioğlu, eski Merkez Bankası Lideri Durmuş Yılmaz'ın "Bu gece Resmi Gazeteyi takip edin, iktisat açısından harikulâde bir şey olacak" dediğini aktardı. ????

Takipçilerine 'Sizce ne olacak?' diye soran Gergerlioğlu, Durmuş Yılmaz'dan gelen bir düzeltmeyi de paylaştı. ????

Durmuş Yılmaz ise bir Tweet atarak "Bu bir bilgi ve duyuma dayanmıyor var olan belirsizliklere vurgu yaptım" dedi ve kuruldaki konuşmasını aktardı. ????

Similar threads

Eski Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz'ın 'Takip etmenizi tavsiye ediyorum. Bu gece bir şey olabilir' diyerek işaret ettiği Resmi Gazete'ye uzun mühlet erişim sağlanamadı. Twitter'ın bir numaralı gündemi olan Resmi Gazete'ye erişim tekrar sağlandığında ise kararlarda kritik bir gelişme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Eski Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz'ın 'Takip etmenizi tavsiye ediyorum. Bu gece bir şey olabilir' diyerek işaret ettiği Resmi Gazete'ye uzun mühlet erişim sağlanamadı. Twitter'ın bir numaralı gündemi olan Resmi Gazete'ye erişim tekrar sağlandığında ise kararlarda kritik bir gelişme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
Eski Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz'ın 'Takip etmenizi tavsiye ediyorum. Bu gece bir şey olabilir' diyerek işaret ettiği Resmi Gazete'ye erişilemiyor. UYGUN Parti Ankara Milletvekili ve eski Merkez Bankası Lideri Durmuş Yılmaz, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda; “Ben sizleri bugün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
Eski Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz'ın 'Takip etmenizi tavsiye ediyorum. Bu gece bir şey olabilir' diyerek işaret ettiği Resmi Gazete'ye erişilemiyor. ÂLÂ Parti Ankara Milletvekili ve eski Merkez Bankası Lideri Durmuş Yılmaz, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda; “Ben sizleri bugün cuma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
27
Dün Resmi Gazete'yi işaret ederek 'ekonomi ile ilgili kritik bir gelişme olacak' iletisi veren eski Merkez Bankası Lideri Durmuş Yılmaz, 'Yanıldım. Özür dilerim' dedi. UYGUN Parti Genel Lider Yardımcısı ve eski Merkez Bankası Lideri Durmuş Yılmaz, TBMM Plan ve Bütçe Kurulu'nda yaptığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
858,505Konular
982,683Mesajlar
33,049Kullanıcılar
arliekaneSon üye
Üst Alt