Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gözleme (Mayasız)

Gözleme (Mayasız)

bilgisayarci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,141
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
97
F-D Coin
68

Gözleme (Mayasız) Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 su bardağı un
  • 1 su bardağı süt kaymağıyla birlikte
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • Yoğurmak için su
İçi için
  • 1 soğan(büyüğünden)
  • Yarım kilo çökelek yahut lor
  • Karabiber,kırmızı biber,tuz

Gözleme (Mayasız) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Tüm materyallerle yumuşak bir hamur yoğurun dinlenmeye bırakın.
  2. O sırada içi için;soğanı yemeklik doğrayın ocağa alıp suyunu salıp çektikten sonra yağ ekleyin.
  3. Diriliği kaybolunca peyniri koyun bi iki dakika çevirip kapatın ve baharatları ekleyin.
  4. Bezeleri istediğiniz büyüklükte alabilirsiniz. Ben portakaldan biraz küçük aldım.
  5. Hamuru açıp ikiye bölün.
  6. İç harcı koyup kapatın.
  7. Döküm tavayı güzelce ısıtın. Çok harlı ateşte pişirmeyin,içi çiğ kalabilir.
  8. Gözlemeleri koyup kapağı kapatın.
  9. Bi yüzü pişince başka yüzünü kapatmadan pişirin.
  10. Sıcakken tereyağı sürüp servis yapın. Afiyet olsun.
Gözleme (Mayasız) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,838Mesajlar
33,077Kullanıcılar
Lequste44Son üye
Üst Alt