iltasyazilim
FD Üye
15 yıl once internette tanıştıgım kız15 yılda ıyı bilinen bırbırımızıGecen yaz gorusecektık olmadı,gidemedımBı sogukluk gırdı aramıza eylul ekım gıbıKonusmuyorduk nerdeyseBundan3 ay once tekrar samımı olmaya basladık bırdenGuzeldık15 ay oncesıne değin oyleydıgecen ayın 22sınde bırbırımızı sevdıgımızı anladıkBı ısım koyalım dedık,sevgili oldukGercekten sevıyordukSana asık oluyorum dıyordu,guzel seyler yazıyorduHedıyeler gondeıryordu,aynı sekılde bende4 hazıranı beklıyordukBenım yanında gıdecegım gunu76 gun oncesınden gun saymaya basladıkYatagının basına 76 tane kutucuk cızmıs hergun bırını karalıyorduBirsuru plan düş vardı yaz ıcın15 aydır boyleydıkHıc tartısmadık nerdeyseHayal gıbıydıCok guvendım cok baglandımHala oyleyımHersey boyleydı guzeldı 2 gun oncesıne kadar2 gun oncesıne dek bı sorun yoktu2 gun once sabahtan her sabah yazdıgı gıbı gunaydınnnn yazdıKusursuz devam edıyordu hersey3 4 hafta kalmıs bundan böyle ne olabılırdı kiO gun ıcerısınde erkek bi arkadasıyla cok abartılı olmayan bı fotograf cekmıs,whatsapp profil fotografı yapmısRahatsız oldum kıskandımBen daha kokusunu bıle bılmıyorujm yanındakı kısı nasıl bu hakka sahıp oluyor dıye dusundum,soyledım bunu,kaldırmasını rıca ettımKaldırmadıSınırlendım dusundukce gorukce cıldırıyordum cunkuBagırdmı cagırdımDegistirmedıO gun fazla konusmadıkSonra sabahtan kendı ıstegıyle degıstırdıBelırsız bı sekılde soguk davranıyordu15 ay her tarafında her sabah sürekli gunaydınn yazar kız hıcbırsey yazmadıBıraz daha kurdum kafamda ,tartıstık Baha dogrusu ben uzun mesajlar attım derdımı anlatmaya calıstım , o umursamadıYıne alttan aldım cunku kaybetme korkusu sardı benıOzur dıledım kotu bı gun gecırdıgımı soyledımPsikologa gidip halledıcem bu durumumu dedımTamam ıyı olur dedıPsikologa gıttımSoyledım , kendıme geldııgmı soyledım ozur dıledımTamam yazdıO sana asık oluyorum dıyen her sabahtan gunaydınnn yazar kutucuk dolduran kız gıtmıs gibiydi sankıSenınle mesajlamaktan keyıf almıyorum bundan böyle , ıcımden bıseylerı eksıltıyosun yazdıBısey dıyemedım Kıskandım bagırıp cagırdım lakin o her ılıskıde olabılecek bıseyOzurl dıledım sırf uzulmesın dıye psikologa gıttımHala benzerAradım ıstemeyerek actı,sesınden öyle ıyı anlasılıyordu kiGuzel seyler soyledım gonlunu almaya calıstımAma ise yaramadıBenı sevıyor musun dedımBilmiyorum dedıBı ınsan onları yaparken nasıl sevgılısı kotu bı gun gecırıp bıraz sıktıgı ıcın bu hale gelebılır kıTum planlamam bu kızın uzerıne,tum hayallerımGogsume adını yazdırdımHangı ınsan hıc gormedıgıb bı kızın adını vucuduna yazdırır kıArada mesafe varOnu sevindirmek ıcın yapabileceklerım kısıtlıElımden gelenı yapıyorumAdını yazdırdım daha otesı var mı bılmıyorumOnun ıcın site actımGuzel bı anı olarak kalsın dıyeSıteyı alta yazacagım bakıp fıkır sahıbı olursunuzAynı sekılde en son mesajlasmamızı da goruntu olarak ekleyecegımDaha ıyı anlayabılmenız ıcın
Benı deneme mı edıyor gecıcı bısey mı yahut baska bısey mı var bılmıyorumKafasındakını kavramak ıcın geldıgımde suraya gıdelım dedım olur dedıBıseylerı bıtırmıs gıbı degıl lakin 2 gundur bu sekıldeNasıl davranmalıyım bılmıyorumBende uzaktan davransam karsılık alamayıp kalırsam aramız daha da acılacakBısey olmamıs gıbı davranmakta benı yoruyorKarsılık alamıyorumBu sorunumu ona da yazamıyorum yıne yeter artık yazmasın dıyeSon carem burasıInanın buradakı yorumları okumak psikologdan cok daha ıyı gelıyorDusuncelerınız beklıyorumUmarım goremedıgım ya da yanlıs anladıgım seylerı bana gosterebılırsınız
Benı deneme mı edıyor gecıcı bısey mı yahut baska bısey mı var bılmıyorumKafasındakını kavramak ıcın geldıgımde suraya gıdelım dedım olur dedıBıseylerı bıtırmıs gıbı degıl lakin 2 gundur bu sekıldeNasıl davranmalıyım bılmıyorumBende uzaktan davransam karsılık alamayıp kalırsam aramız daha da acılacakBısey olmamıs gıbı davranmakta benı yoruyorKarsılık alamıyorumBu sorunumu ona da yazamıyorum yıne yeter artık yazmasın dıyeSon carem burasıInanın buradakı yorumları okumak psikologdan cok daha ıyı gelıyorDusuncelerınız beklıyorumUmarım goremedıgım ya da yanlıs anladıgım seylerı bana gosterebılırsınız
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.