Görgüsüzlük mü ne Figaro'nun Düğünü'ne gidemedim “Üzülme… Bir armağan alıp evine gidersin * * * Müzikli bir lokantada kemancı yeni zengine yaklaştı, “Paganini'den bir tutam ister misiniz? “bir tutam da ne demek? Anında bütününü getirin! Yanında da birazcık patates kızartın * * * “Beethoven'i seviyor musunuz? “Dedikodulara inanmayın Biz sadece arkadaşız * * * “Sana hediye ettiğim papağandan ne haber? “Ya papağan azıcık karttı ya da bizim aşcı iyi pişirmedi Beğenmedim * * * Lokantada yemek listesini okumak isteyen meşhur alim Einstein gözlüğünü evde unuttuğunu fark etmiş Garsondan listeyi kendisine okumasini rica edince, adam Einstein'in kulağına eğilip fısıldamış: “Kusura bakmayın beyim, ben de okuma yazma bilmiyorum * * * “Lütfen tuzluğu uzatır mısınız? “Beni garson mu sandınız? “Hayır, nazik bir bey sandım * * * Adam üzümleri salkımıyla ağzına sokup,sıyırarak yiyiyormuş, arkadaşı uyarmış: “Yahu, üzüm tane tane yenir! “O senin dediğin elma armuttur “Onlar dilim dilim yenir “Dilim dilim yenen kavun karpuzdur * * * Yeni varlıklı, edinmek istediği evin penceresinin yanında yerleşik, seslenmiş bahçedeki arkadaşına: “Bak bakayım, bu konut bana yakışıyor mu?“ * * * Esas ile Cemal süpermarketin müdürüne çıktılar “Uy, bu mağazanın yürüyen merenleri çalısmıyor! “Misket merenlerin yürüdüğünü nerede gördünüz ama? zevzekcom
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.