Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gorevde Yukselme Sınavı Sağlık Bakanlığı

Gorevde Yukselme Sınavı Sağlık Bakanlığı
0
172

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Sağlık Bakanlığı 2019 Gorevde Yukselme Sınavı

Sağlık Bakanlığı her yıl olduğu gibi 2019 yılında da memurların terfileri icin gorevde yukselme sınavını duzenleyecek

2019 yılı Eğitim Planına gore, Ekim, Kasım ve Aralık aylarında duzenlenecek olan sınavlar Eğitim, Şube Muduru, VHKİ, Memur ve bakanlığın ihtiyac duyduğu diğer alanlarda olacak

Gorevde yukselme sınavına katılım şartları ve sınavla ilgili bilgiler icin tıklayın

images2019gorevdeyukselmesinavisaglikbakanligi5ad5d0d5ed0ce

Similar threads

2019 Yılı Kultur Ve Turizm Bakanlığı Gorevde Yukselme Sınavı Soru Ve Cevapları 5 Şubat 2019 Tarihinde Yapılan Gorevde Yukselme Sınavı Soru ve Cevaplarına aşağıdaki liklere tıklayarak ulaşabilirsiniz Şef A Kitapcığı Şef B Kitapcığı Memur A Kitapcığı Memur B Kitapcığı Soz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Sıhhat Bakanlığı 2019 Görevde Çoğaltma Sınavı Sağlık Durumu Bakanlığı her sene olduğu gibi 2019 yılında da memurların terfileri için görevde büyüme sınavını düzenleyecek 2019 yılı Eğitim Planına tarafından, Ekim, Kasım ve Aralık aylarında düzenlenecek olan sınavlar Eğitim, Şube Müdürü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Mubaşirlik İcin Gerekli Olan Şartlar Mubaşirlik İcin Genel Şartlar Nelerdir? Adalet Bakanlığının yayımladığı ilana gore 855 sozleşmeli mubaşir alınacaktır Mubaşirin en temel gorevi tarafları ve tanıkları cağırmak, mahkemeye ait posta ve tebligat evrakını listesi ile posta işletmesine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
2019 Diyanet Yeterlilik Sınavı Başvuru Tarihi ve İşlemleri Diyanet Yeterlilik Sınavı Başvuru İşlemleri 1 Şubat 21 Şubat 2019 Tarihlerinde Milli eğitim Bakanlığının Eğitek internet sayfası aracılığıyla yapılacaktırDiyanet İşleri Başkanlığı (DİB) yazılı ve sozlu sınavla Kur'an kursu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Diyanet İşleri Başkanlığı (DİB) 2019 Yılı Yeterlik Yazılı Sınavı Duyurusu 2019 Diyanet İşleri Başkanlığı (DİB) bunyesindeki Kuran kursu oğreticiliği, imamhatiplik ve muezzinkayyımlık unvanlarındaki kadrolara ilk defa acıktan, sozleşmeli veya naklen personel alımları Diyanet İşleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
858,505Konular
982,771Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt