Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gordion Düğümü Nedir?

Hoş geldin! zaroxqwe tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Gordion Düğümü Nedir?
0
79

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Gordion Düğümü Nedir? gordion düğümü nedir, neyi anlatır, efsanesi nedir, kim çözdü, ile ilgili bilgileri burada bulabilirsiniz 1549355159 1549355159 gordiondugumunedir5c59489bb6a65gordiondugumunedir5c59489bb6a65gordiondugumunedir5c59489bb6a65 Sevgili , Gordion düğümü terimi ,çözümü zorlama olan olaylar için kullanılır Gordion şehri bir kral seçecekmiş ve kahinlerin bildirdiği gibi kente dört tekerlekli bir tartma arabası ile geleceğine inandıkları bir kralı beklerken, köylü Gordias tesadüf bu ya dört tekerlekli bir öküz arabasıyla çıkagelir O günden sonra köylü Gordias Adil Kral Gordias olmuştur Kral Gordias ölmeden önce kral olduğu gün bindiği ve onu kral yapan öküz arabasını çözülemez bir düğümle bağlar ve der ama: “bu düğümü çözen bütün dünyayı fethedecektir” Gordias ölür peşi sıra öyle çok kral gelir geçer fakat düğümü kimse çözemez, ünlü ‘Gordion düğümüdür’ bundan böyle karşımızdaki Gel vakit git zaman gençten bir delikanlı çıkagelir Gordion’a Yanına birkaç onbinlerce arkadaşıyla Der ama : “ benim adım İskender, gösterin bana şu ünlü düğümü, dahası ben deneyeyim çözmeyi” Götürürler olay mahalline, bakar bakar, “ Bu mudur meşhur çözülemez düğüm ki çözen dünyanın hakimi olacakmış” “Evet” deyince çevredekilerin sersemlemiş bakışları arasında, çeker kılıcını seninki indirir düğümün üstüne, bir anda ne düğüm kalır ne efsane “Bu düğüm böyle çözülür” der  

858,544Konular
981,956Mesajlar
32,657Kullanıcılar
Üst Alt