Googleye yazılan Acayip Cümleler google a yazılan acayip şeyler bambaşka googleler googleye sorulan komik sorular google a sorulan gülünç sorular ye sevgilim için minik aşk sürprizleri nod32 ilacı indir (nod32 bir antivirüs programıdır) dovlond vinap (dost download winamp yazmak istemiş) bağımsızlık kızlar iğrenç videolar (napıcaksa artık ) isimle numara bulgu aykü testisi istediğin msn adresi çalma msn şifreler kıran program vefasız hülya koçyiğit sevgilim beni aramıyor niçin? (google nerden bilsin yahu) tarot baktırmak istiyorum rezzan kiraz (hadi bize fal bak azıcık ) bir kıza nasıl önerge edilir( google fazla tecrübelidir teklif konusunda ya ) web sitemde nasıl * bulabilirim (aranınca bulunuyorsa herkes kendi sitesinde arasın o süre) rapid ücretsiz preminyum (değil alüminyum) d smart kanalını göster (oldu diğer? arama motorunu ne sanıyosun sen?) sagopa kajmer ve cinayet neden tartışma etti (google ne bilsin ) yalan dünya dizisi hangi gün ( ) ceniferin en özel resimleri (sanane yaw elalemin özelindenD ) tevedeki proramlar (kro çağrıda bulunmak bile gelmiyor içimden ) nerden bedava dosya uplood edebilirim sevgilime kandil mesajı göndericem (eee? napalım yani?) evliligi kurtarmanin yollari ( bekarlık sultanlıktır boşver ) 1 ayda nasıl şişman olunur (gel google seni şişmanlatıcak) yetti bundan böyle bu gece olur ya kafama sıkarım *ü download (tez *** bulun buna evlat gidiooo) wwwkurtlarvadisi kurtlarvadisi@com (bu abiabla nın ne aradığı muhakkak yok) www açıköğretim lisesi sınav sonuçları (www koymayınca çıkmıyor sanki) KPSSye kimi atadılar? (Allah bilir ;p) win32 uygulaması degil bunu nasıl çözerim (abi Allah huzur versin zorlama meslek walla ) msnde engellendimmi gör bul (nerde benim xışınlı gözlüklerim!?) kız nasıl tavlanır? (google da bilmiyor nolcak simdi) kekikli resim ve vidoları (buna koptum işte )