Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gonulcelen Hasret Turkunun sozleri

Gonulcelen Hasret Turkunun sozleri
0
185

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
O gozler bana eskisinden yabancı sozleri,

imagesgonulcelenhasretturkununsozleri5add67a92f6f9

O gozler bana eskisinden yabancı
Gonlumdeki bu sevda hic dinmeyen bir acı
Ruhumun kederinden gozlerim yaşla doldu
İnliyorum derinden bana bilmem ne oldu

En candan arkadaşım ruhumu saran gece
Ben kime bağlanmışım ağlıyorum gizlice
Kimsesiz karanlıklar derdime şifa verin
Kalbimde ki yaralar daha cok daha derin

Similar threads

Murat Hasrete hediye ettiği gramafonu getirdiğinde Hasretin en cok sevdiği Seyyan Hanım'ın sesinden O Gozler Bana Eskisinden Yabancı Şarkısını plaktan dinlediler O gozler bana eskisinden yabancı Gonlumdeki bu sevda hic dinmeyen bir acı Ruhumun kederinden gozlerim yaşla doldu İnliyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Etkileyici Hasret mesajları, Etkileyici Hasret Sozleri mesajları, En Etkileyici Hasret Sozleri, Etkileyici Ozlem sozleri Bır ısım var unutamadıgımbır cıcek var koparamadığımbır hayal var kuramadığımbırde sen varsın ozleyıpte ulaşamadığım… aklımdan cıkmıyorsun, sensız bombos bu hayat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
uykusuzluk sozler,uykusuzluk sms sozleri,uykusuzluk sozleri,uykusuzluk mesajları,etkileyici uykusuzluk sozleri imagesuykusuzluksozleri5ad9ba465f748 Seninle Her Gece Guzel Seni Duşunurken geceleri uykusuz Geciriyorum ruyalarımı uykusuz seni duşunerek goruyorum iyi geceler Sana Bebeğim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
En Guzel Aşk Sozleri En Guzel Aşk Sozleri Kısa Duşlerini duşleyerek yaşamak, senden nefret ediyorum derken seni sevmek, var olmayan omrumun tamamını sana adamak, sonra goğsune yaslanıp seni duşlemek ve sevmek kalbinin sonunu bilmeden icine bakarak Ruyalara rest cektim uyumuyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Romantik sozler,en romantik sozler,aşk sozleri,sevgi sozleri,romantik aşk sozleri Ruhumu yerlere serip hasret cektirende olsan, ne askina bedduam nede sana kinim var,Deryada akar gibi binbir dertle dolsamda, seni mahsere kadar sevmeye yeminim var! Sozlerin aklımda yada aklımın ardında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt