Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gokyuzunde Yalnız Gezen Yıldızlar Şarkı Sozu

Gokyuzunde Yalnız Gezen Yıldızlar Şarkı Sozu
0
110

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Gokyuzunde Yalnız Gezen Yıldızlar Şarkı Sozleri

Gokyuzunde Yalnız Gezen Yıldızlar

Gokyuzunde yalnız gezen yıldızlar,
Yeryuzunde sizin kadar yalnızım,
Bir haykırsam belki duyulur sesim,
Ben yalnızım, ben yalnızım, yalnızım

Kaderim bu boyle yazılmış yazım,
Hickimsenin aşkında yoktur gozum,
Bir yalnızlık şarkısı calar sazım,

Tatmadığım zevk kalmadı dunyada,
Hangi kalbe girdimse kaldı izim,
Taşa gecer kendime gecmez sozum,

Kaderim bu boyle yazılmış yazım,
Hickimsenin aşkında yoktur gozum,
Bir yalnızlık şarkısı calar sazım,

Similar threads

Zeki Muren gokyuzunde yalnız gezen yıldızlar şarkısı sozu Zeki Muren Yalnızım şarkı sozleri Yalnızım şarkısı sozleri Zeki Muren Gokyuzunde yalnız gezen yıldızlar, Yeryuzunde sizin kadar yalnızım, Bir haykırsam belki duyulur sesim, Ben yalnızım, ben yalnızım, yalnızım Kaderim bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Meli Kelebek Aşk Şarkı Sozleri Meli Kelebek Aşk Toz tanecikleri ile oynadım gunler gecsin diye, saatler gecmez bir turlu yalnızım Kucuk kelebeklere ters kapatıp kavanozları seyrettim , galiba aptallaştım Aşk boyle bir şey mi ki, bir acı var icimde, anlamıyor kimsecikler kısırlaştım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
179
Cem Adrian Kelebek şarkısı sozu Cem Adrian Kelebek şarkı sozleri İcimdeki sesler Dışımdaki dunya Ve gokyuzunde ben Hep tek başıma Kalbimdeki izler Yuzumde ciziklerle Hep gokyuzunde Tek, tek başıma Ucarım ben icimdeki aşkla Siyah beyaz renksiz pullarımla Beni sevmeye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Yanlızlık Mesajları Yalnızlık Sozleri Kısa yalnızlık Sozleri Sonsuzluğum beni tanımadı yanlızlığım fırtınalı bir yurek nelere yeterse,bir can nekadar severse,bir damardan nekadar cok kan gecerse,yasam bir omre nekadar deyerse sende benim icin okadar degerlisin seni hep sevecegim sen beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
Anlamak İcin Anlamak icin bu kadar cabaya rağmen Uzulen her zaman ne yazık bendim Anlamak icin bu kadar cabaya rağmen Tuketen herşeyi ben değil sendin Bu aşk suc olsada kabul ediyorum Sessizliğim, cozum değil Bir an duşun bizi ne olur Uzaksın olmadığın kadar Bu gidişin sonu hayır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
858,505Konular
982,658Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt