Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Göktan Çelikiz Beşinci Sonbahar Albümü

Göktan Çelikiz Beşinci Sonbahar Albümü
0
86

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Göktan Çelikiz Beşinci Güz Albümü göktan doğum tarihi göktan çelikiz doğum tarihi kaç yaşında yaşam öyküsü çelikiz kaç yaşında Göktan Çekikiz’i Sen şarkısıyla tanıdım şimdide yeni çıkaracağı albümü öğrenince fiilen fazla sevindim Son zamanlarda kayboldu diye korkuyordum 2002 yılından bu yanlamasına uzun bir aradan sonradan tekrar aramıza döndü Ve bu konuda da en fazla ben sevindim diyebilirim Çünkü benim için özel olan Sen şarkısını söyleyen duygusal bir şarkıcı Umarım başarıların devam eder ve uzun bir ara vermezsin “Mevsimler isimli sarkısı ile popüler müzik dünyasına iyi bir antre yapan Göktan, uzun zamandır üstünde çalıştığı “Beşinci Güz isimli yeni albümünü tamamladıEsen Müzik etiketiyle müzik marketlere sunulacak olan albümün ilk çıkış şarkısı: “Her Yanım Ayrılık… Albümün ilk klibini de sözü ve müziği kendisine ait olan “Her Yanım Ayrılık isimli şarkıya çeken Göktan, yeni albümünde sadece adı ile değil soyadını da kullanarak “Göktan Çelikiz olarak karşımıza çıkıyor…  

858,505Konular
982,768Mesajlar
33,064Kullanıcılar
kazimdemirSon üye
Üst Alt