Göksel Rüzgar Şarkısı Sözleri rüzgar şarkı sözü göksel rüzgar rüzgar şarkı sözü göksel Pop dünyasının başarılı isimlerinden Göksel 'in Rüzgar adlı parçasının sözlerini siz meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz için yayınlıyoruz meleklergokselruzgarsarkisisozleri5c57b37ba2e83alt 1549251447 1549251447 gokselruzgarsarkisisozleri5c57b37bcb3c6gokselruzgarsarkisisozleri5c57b37bcb3c6gokselruzgarsarkisisozleri5c57b37bcb3c6 Ümitsizce aşığım Uyusam uyansam geçse sabaha Çaresizce beklerim Dünyanın gözyaşını akıttım ona Rüzgar okşa onun saçlarını Benim yerime fısılda kulağına sevdiğimi Rüzgar dolaş onun civarda Dön gel bana getir bıraktığı nefesi Sırılsıklam aşığım Şarkı Sözü Şarkı Sözleri Sarılsa kucaklasa kurusam koynunda Manasızca bağırayım Sussam konuşmasam duysa anlasa Rüzgar okşa onun saçlarını Benim yerime fısılda kulağına sevdiğimi Rüzgar dolaş onun etrafında Dön gel bana getir bıraktığı nefesi Tut kollarımdan kırık dallarımdan Al sürükle götür beni yanında Rüzgar okşa onun saçlarını Benim yerime fısılda kulağına sevdiğimi Rüzgar dolaş onun etrafında Dön gel bana getir bıraktığı nefesi Getir bıraktığı nefesi