Göksel Aşkın Yalanmış Şarkısı Sözleri göksel aşkın yalanmış aşkın yalanmış göksel aşkın yalanmış sözleri 8 solo albümünü yeni çıkaran Göksel'in yeni albümünde fakat parçalardan Aşkın Yalanmış şarkısının sözlerini siz meleklerimiz ve sayın misafirlerimizi için paylaşmak istiyoruzgokselaskinyalanmissarkisisozleri5c57b3761fd2ealt 1549251442 1549251442 gokselaskinyalanmissarkisisozleri5c57b3764ecfagokselaskinyalanmissarkisisozleri5c57b3764ecfagokselaskinyalanmissarkisisozleri5c57b3764ecfa Bazıları acı sever Bazıları bela çeker Bıçağın kestiği yeri Bere izlerini sever Bazıları sonları sevmez Bazıları bağlanmak ister Eski bir kasete kopmuş bandı Yapıştırıp bitmiş dinler Ben sana nasıl uyduysan aşkın yalanmış Aşkın yalanmış Kollarında uyumuşum hepsi rüyaymış Hepsi rüyaymış… Bazıları kurşun asker Yakıp yıkıp esmek ister Kara kanatları omzunda Günah içine çeker Bazıları mazide gezer Bazıları hasret özler Şimdiden ölmüş her yerde aşkı Mezardan çıkarıp öpmek ister Ben sana nasıl uyduysan aşkın yalanmış Aşkın yalanmış Kollarında uyumuşum hepsi rüyaymış Tümü rüyaymış… Bilirsin senin dek bende deliyim deliyim İpin ucuna sürüklersin beni, gelirim gelirim… Laf & Müzik: Göksel