Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gokhan Turkmen Bir Oyku şarkısı sozu

Gokhan Turkmen Bir Oyku şarkısı sozu
0
90

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Gokhan Turkmen Bir Oyku şarkısı
Bir Oyku gokhan Turkmen
Gokhan Turkmen Bir oyku sozleri
Gokhan Turkmen Bir Oyku şarkı sozu

Cok cok beğendiğim bir şarkı Sonunda Gokhan buna da klip cekti, gercekten cok guzel olmuş :)

imagesgokhanturkmenbiroykusarkisisozu5adab5ce0217e

Al bu sana ilk olmuşken
Ne acı ki son şarkım bu
Cok mu kolaydı yoksa zor mu
Bu sisli aşk, bu tutku

Oldu
Hani olmazdı?
Sondu
Sende gitmek yoktu
Doldu sure, bize bu bile coktu
Bir hayaldi
Yok oldu

Sus doğru yalan ne farkeder
Bak bir aşk başlamadan boyle biter,
Gider
Kime
Kime kalır aşk?

Ver geri seni sevdiğimi
Bakma git, daha ne soylemeli
Yoksun artık bende ne acı, bitti

Yitti, yetti o gunler, bana yetti
Cok, cok da mutlu etti
Birdi, bende yerin ah
Tekti
Bir cocuk bende tukendi!

Yeterdemek yetmez ki bazen!
Ah icimde bir oyku ağıtlarla biter
Guler yuzume taptığım bir sen
Ah icimdeki turku dudaktan kalbe

Duşer de hani bir gun olur da, Azrail bana guler
Bir yerde hani bir gun olur da, Azrail bana guler

Similar threads

Gokhan Turkmen Bir Oyku Şarkı Sozu Ah bu sana ilk olmuşken ne acı ki son şarkım bu cok mu kolaydı yoksa zor mu sisli aşk mı tutku mu oldu hani olmazdı sondu sende gitmek yoktu doldu sure bize bile coktu bir hayaldi yok oldu sus doğru yalan ne farkeder bak bir aşk başlamadan boyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Gokhan Turkmen Bir Oyku nota,akor,tab Bir Oyku şarkısı gitar notası imagesgokhanturkmenbiroykugitarnotasi5adaae7bb168b Bm D Al bu, sana ilk olmuşken ne C Bm Acı ki son şarkım bu Bm D Cok mu, kolaydı yoksa zor mu C Bm Sisli aşk bu, tutku bu Bm D Oldu, hani olmazdı sondu C Bm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Gokhan Turkmen Ayıp Ettin sozleri Ayıp ettin şarkısı sozu gokhan turkmen Gokhan Turkmen Ayıp Ettin şarkı sozu2019 Sensiz olacağımı bile bile Bana kendini neden yar ettin Bırakıp gitmene Arkandan ağlayacağımı bile bile Neden yuzume guldun Cok şey kayıp Fazlasıyla ayıp ettin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Gokhan Turkmen Adı bende saklı şarkısı sozu, joyturk Gokhan Turkmen Adı bende saklı şarkısı,2019 Gokhan Turkmen Adı bende saklı Bolunur sancıyla uykular Sığınak değil en kuytular Gokte ay on dort ben dolunay Son hatıranı sinene say Bu kadarına razıyım yar Uzak diyarlarda evli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Gokhan Turkmen Bitmesin şarkı sozleri Gokhan Turkmen Bitmesin şarkısı sozu Beni sana bağlayan tek soz seviyorum demen Onca laftan sonra bitti deyip cekip gitmen Derdin efendisi olmuş kalbim, bu senin hediyen Biri kalır diğeri gidermiş o biri benmişim meğer Aşk seni bana yazmışsa niye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
858,505Konular
982,754Mesajlar
33,063Kullanıcılar
netflixdunySon üye
Üst Alt