Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gokhan Tepe Tanrım Dert Vermesin Şarkı Sozu

Gokhan Tepe Tanrım Dert Vermesin Şarkı Sozu
0
167

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Gokhan Tepe Tanrım Dert Vermesin Şarkısının Sozleri

imagesgokhantepetanrimdertvermesinsarkisozu5ada01883f6ef

Duymayacağım Soylediklerin Umrumda Değil

Kulağım Sağır Kor Aşkın Sozu Bitirme Sozu

Bilmeyeceğim inandığın Bana Gore Değil

Zamanla Gecmez Ayrılığın izi Bitirme izi

Biraz yorgunuz Belki Olsun Sarılır Dinleriz Aşka

Hayatta Ne Dort Dortluk Ki Tanrım Dert Vermesin Başka

Biraz Kırgınız Belki Olsun Doneriz En Başına

Aşk Bu Zaten Kim Cozmuş Tanrım Dert Vermesin Başka

Yanmayacağım Kor Ateşlerde Elimde Değil

Yureğimde Deli Yarası Ağır Yanında Yatır

Tutmayacağım Hesaplarını Dert Kalıcı Değil

Donecek Elbet Yuzunun Rengi Karatma Bizi

Biraz Yorugunuz Belki Olsun Sarılır Dinleniriz Aşka

Hayatta Ne Dort Dortluk Ki Tanrım Dert Vermesin Başka

Biraz Kırgınız Belki Olsun Doneriz En Başına

Aşk Bu Zaten Kim Cozmuş Tanrım Dert Vermesin Başka

Similar threads

Işın Karaca Tanrım Şarkı Sozu Işın Karaca Tanrım Şarkısının Sozleri Şarkı Sozu Işın Karaca Tanrım Tanrım tanrım tanrım Bana kuvvet ver Bu aşka bu sevgiye Gucum kalmadı Oyle bir vefasız yare duştum ki Merhamet bilmiyor sevmek bilmiyor Haykırdım yıllarca ona aşkımı Duymak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
Gokhan Tepe Zor Aşık sozleri Gokhan Tepe Zor Aşık şarkısı sozu 2019 Gokhan Tepe Zor Aşık Sen ve ben İki zor aşık Ne guzleri baharla aştık Kaderin sokaklarında sevişip savaştık Bir ruya bir hayal gibi şimdi bizden uzaklarda iki eski sevdayız mechule karıştık Buyuk resimlerde kucucuk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Gokhan Tepe Cevapsız Aramalı sozleri Gokhan Tepe Cevapsız Aramalı şarkısı sozu 2019 Gokhan Tepe Cevapsız Aramalı Cevapsız aramalı Ayrılıktan yaralı bi duygu bu Kesik kesik gidip gelen Ne yapsam yaramadı Hic gucum kalmadı Ki sonbahar esip esip de gurleyen Boşa koydum olmadı Bolu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Gokhan Tepe şarkısı Birkac Beden Once Birkac Beden Once şarkı sozu O kadar oldu mu sahi Yıllar mı gecti ustunden? Sadece bir kac yalan onceydi sanki son goruşmemiz Sahiden unuttuk mu Tutunca başka ellerde Belki de bir kac beden onceydi seninle son sevişmemiz Kimlerden ayrıldık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Gokhan Tepe şarkısı Birkac Beden Once şarkısı sozleri Birkac Beden Once şarkı sozu Gokhan Tepe Birkac Beden Once sozleri O kadar oldu mu sahi Yıllar mı gecti ustunden? Sadece bir kac yalan onceydi sanki son goruşmemiz Sahiden unuttuk mu Tutunca başka ellerde Belki de bir kac beden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
858,505Konular
982,685Mesajlar
33,049Kullanıcılar
arliekaneSon üye
Üst Alt