Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gokhan Ozen 2010 Albumu Daha Erken

Gokhan Ozen 2010 Albumu Daha Erken
0
88

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Gokhan Ozen 2019 Albumu
Gokhan Ozen Daha erken albumu

imagesgokhanozen2019albumudahaerken5ad21dbbaf5ef

2019 Nisan ayında yeni bir album cıkarmaya hazırlanan Gokhan Ozenin son albumundeki hit parcası Daha Erken şarkısıymış Daha Erken şarkısında geceyi salla hadi, muziği kısma İstanbul daha erken sozleri ile iddalı olduğunu da gosteriyor Şarkıyı dinleyen radyo programcılarının yorumlarına gore en beğenilen parcası bu olacak Album şarkılarından bir kac tanesi ise Daha Erken, Guvercin, Bay Bay , Dilim Varmaz soranlara sen soyle, ben ayrıldık diyemem

Alıntı

Similar threads

Gökhan Özen 2010 Albümü Gökhan Itina Daha erken albümü 2010 Nisan ayında yeni bir albüm çıkarmaya hazırlanan Gökhan Özenin son albümündeki hit parçası Daha Erken şarkısıymış Daha Erken şarkısında geceyi salla hadi, müziği kısma İstanbul daha erken sözleri ile iddalı olduğunu da gösteriyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Gokhan Ozen Daha Erken Şarkı Sozu Gokhan Ozenin yeni albumunden bir şarkısı Umarım guzel bir album yapar ) imagesgokhanozendahaerkensarkisi5adad38631335 Geceyi salla hadi muziği kısma İstanbul daha erken Ben anlamam suclu haklıdan İci farklı dışı farklıdan Kime yar olmuş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
2019 Gokhan Ozen Dilim Varmaz Gokhan Ozen Dilim Varmaz şarkı sozu Gokhan Ozen Dilim Varmaz 2019 Gittin bu şehir coktan yıkıldı Eksildiler tebessumler birer birer Gittin kanadım coktan kırıldı Taşıdığın yureğinin hakkını ver Bağırsam cağırsam kim dinleyecek Bizim şarkımızı kim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
858,505Konular
982,799Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt