Gökçe'nin Seslendirdiği Ne Yapardım Şarkısının Sözleri Gökçe Ne Yapardım Şarkı Sözü Gökçe Ne Yapardım Şarkı Sözleri Sevgili melekler, Yerli Şarkı Sözleri kjonumuzda bu kez Gökçe Ne Yapardım şarkı sözü ile karşınızdayızgokceninseslendirdigineyapardimsarkisininsozleri5c57a46b791c6alt 1549247591 1549247591 gokceninseslendirdigineyapardimsarkisininsozleri5c57a46babd4cgokceninseslendirdigineyapardimsarkisininsozleri5c57a46babd4cgokceninseslendirdigineyapardimsarkisininsozleri5c57a46babd4c Ne Yapardım Kendi başına buyruk cümbür cemaat peşimde kuyruk Parmağımın ucuna doladığım herkesin ahını almışım ama Bana bakışına kul köle her cümlen ezberimde Yediğini içtiğini bilmesem ne yapardım bilmem Ne yapardım bilmem seni bir gün görmesem Sesini bile duymasam ne yapardım bilmem Ben eserdim yel gibi gürler giderdim yıldırım gibi Kafam atar aramazdım canım ister kıramazdı etraftaki kimse beni Şimdi dizinin dibinde iplerim senin elinde Üşümüş kedi yavrusu gibi sensiz ne yapardım bilmem Ne yapardım bilmem seni bir gün görmesem Sesini bile duymasam ne yapardım bilmem Bu nasıl bir aşk söyle niçin bu yaş Hadi gel ne olur yine olalım bitmesin bu çılgın aşk Ne yapardım bilmem seni bir gün görmesem Sesini bile duymasam ne yapardım bilmem