Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

godfather elbisem aynı

godfather elbisem aynı
0
171

Similar threads

Hey hey arklar abi ben godfather i bir şekilde yükledim fakat oyunu kurmaya gelince rar da godfatherexe diye bir dosya var ona tıklatınca şifre istiyo ne yaw bunun şifresi yardım lütfen eğer site verirseniz karışık olmasın ayrıca upload mıdır nedir öyle bir şey olursa açıklaması ile verin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
The Godfather 2+7 The Godfather 2+8 The Godfather 2+13 The Godfather 2 savegame (bu linkteise oyunun save lerini bulabilirsiniz)
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
arkadaşlar oyunu yükledim ama açılmıo krak yapılması gerekio ama krak dosyası yok bana yardımcı olursanız çok sewinirim şimdiden teşekkürler bu arada krak nasıl yazılır biliorum ama **** oluo yazınca dalga geçmeyin
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
beyler ben The Godfather oynuyorum bütün aileleri yok edip ele geçirdim binaları bombaladım bütün evleri aldım bütün 3 lvl silahları aldım Don rütbesi aldım adam elimi öptü oyun hala bitmedi nasıl bitircem
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
beyler ben The Godfather oynuyorum ve oyunda silahlarında lvllı oldugunu gördüm bu silahlara nasıl lvl atlatcagımızı veya en yüksel lvllı olan silahı nerden alcagımı söler misiniz
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
858,505Konular
982,795Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt