Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Göbeklitepe'yi Resmeden Lara'ya Japonya'dan Ödül

Göbeklitepe'yi Resmeden Lara'ya Japonya'dan Ödül
0
38

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
s-62cd62b3968689625e99f14fc0a1371ff497029e.jpg

İzmir'de yaşayan 10 yaşındaki Lara Turan, Göbeklitepe'yi resmettiği pastel boya çalışmasıyla katıldığı Japonya 21. Kanagawa Çocuk Fotoğraf Yarışması'nda 'Kanagawa Prize' mükafatına layık görüldü. Türkiye'den ödül kazanan tek çocuk olan Lara, fotoğrafta Göbeklitepe'nin eski ve yeni halini çizdiğini söyledi.

Memnunluk Sanat Atölyesi Yetenek Kursu'nda fotoğraf ve piyano eğitimi alan Lara Turan, Göbeklitepe'yi resmettiği pastel boya çalışmasıyla Japonya 21'nci Kanagawa Çocuk Fotoğraf Yarışı'nda mükafata layık görüldü. Lara, yarışta ‘Kanagawa Prize’ mükafatını kazanan ilk Türk çocuk oldu.

"Heyecan duyarak fotoğraf yapıyorum"

56 farklı ülkeden 8062 yapıtın katıldığı müsabakada muvaffakiyet elde eden Lara Turan, “Göbeklitepe'nin eski ve yeni vakitteki halini resmettim. Taşların üzerindeki sembolleri kullanmaya çalıştım. Göbeklitepe'ye hiç gitmedim. Araştırarak ve fotoğraflara bakarak resmi çizdim. Ödül kazanınca memnun oldum. Daha evvel de müsabaka kazanmıştım ancak bu memleketler arası olduğu için sevindim. Heyecan duyarak fotoğraf yapıyorum" dedi.

858,505Konular
982,762Mesajlar
33,063Kullanıcılar
netflixdunySon üye
Üst Alt