Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Go Kız İsimleri

Go Kız İsimleri
0
111

Similar threads

g kız isimleri ve anlamları kız isimleri ve anlamları gül isimleri ve anlamları kız isimler g kızisimleriveanlamları GAMZE: Göz kırpma, gözle işaret; Nazlı bakma; Gülerken bazı kişilerde yanaklarda beliren çukur HEDEF: Niyet, erek GAZAL: Ak geyik, ahu; Geyik yavrusu; Güzel laf (mecazi)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Bö Kız İsimleri Böbülük: gül goncası Böğürtlen: dikenli bir çalı Böğüş: fikir, akıl  
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
To kız isimleri Toga: küpe Tola: içi abes olmayan Tolunay: ayın en aydınlık zamanı dolunay Tomris: mö 6 yy da yaşayan bir kraliçenin adı iskit Türklerinin kafkasya'da oturan kolu olan massagetlerin meşhur kraliçesinin adı Tomurcuk: gonca Tonger: hayalet peri cin Tonguz: deniz, umman Topay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Yunus Bülbül Gonca Gülüm 2010 yunus bülbül gonca gülüm yunus bülbül gonca gülüm 2010 Yılların sanatçısı Yunus Bülbül den yepyeni bir albüm Gonca Gülümsevenleriyle buluştu Bakalım sanatçı albümüne hangi parçalara yer vermişyunusbulbulgoncagulum20105c57c753e6db9alt 1549256527 1549256527...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Müge Zeren Gonca Gül müge zeren kalça gonca oyunları Müge Zeren Gonca Gül Ben gonca güldüm senin eline düştüm kopardın yapraklarımı kırdın gönül dalımı Bu katlanma oyununa katlandım her pahasına Kör oldum dilsiz oldum anladım herşey boşa Bu dayanma oyununa katlandım her pahasına Âmâ oldum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt