Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

gmod beyaz ekran sorunu

gmod beyaz ekran sorunu
0
117

Similar threads

merhabalar ben game dev tycoonun crac*k li versiyonunu indirdim oyun ilk başta açıldı oynadım sonra oyunun yeniden açmaya çalıştığımda oyunda Please Wait Senchronizing Steam Workshop Subscriptionsekranında kalıyo anlamını biliyorum fakat oyun burdsa donuyor ve ilerlemiyor bilgisayarımda steam de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba benim sorunum assassins creed revelations un pencere mod ile açılmaması oyunu pencere mod ile açmak istiyorum çünkü tam ekranda kasmalar oluyor yardım ederseniz çok sevinirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Merhabalar, öncelikle bilgisayar sistemim şu; i54210U, 8GB Ram , 2gb nvidia geforce 840M ekran kartı, 1TB Harddisk Ama gel gelelim Point Blank gibi saçma sapan bir oyun kasıyor Bir sürü ayar denedim Herşeyi güncelledim Ekran kartı olsun, işletim sistemim olsun ve bir sürü de ayar yaptım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Arkadaşlar abiler ablalar merhabalar bu hata ile karşılaşıyorum Steamdan aldığım Arma 3 adlı oyunu bana zehir etti allahın belası hata yardım edersenız çok makbule geçerBilgisayaramın markası Toshiba c850 1mg özelliklerine bakarsanız bu sisteme göre nası ne olur falan sevınırım Birde ekran...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Merhaba arkadaşlar benım 2 sene önce aldıgım gta 4 steam destekli değilmiş, bende indırdım keyi yazdım oyuna girmeden önce cd istedi cd var ama dvdrom yok yani cd yi takamıyorum rockstar'dan unlock kode herşeyi aldım doldurdum ama hala cd istiyor sanal disk denedim orjınal oldugunu anlamamız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt