Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Glutensiz Mercimek Köftesi

Glutensiz Mercimek Köftesi
0
66

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
glutensiz-mercimek-koftesi.jpg

Glutensiz Mercimek Köftesi Tanımı İçin Gereçler

• 1 büyük kase kırmızı mercimek
  • Yarım demet maydanoz
  • 1 avuç kadar doğranmış yeşil soğan
  • 1 adet kuru soğan
  • 2 tatlı kaşığı salça
  • Zeytinyağı
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kimyon

Glutensiz Mercimek Köftesi Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. 8 saat aralıklarla suyu değişip 24 saat suda beklettiğim mercimeği haşlayıp süzdüm ve soğumaya bıraktım.
  2. Zeytinyağında küçük doğradığım kuru soğanı kavurdum.
  3. Tuz, karabiber, kimyon ve salçayı ekleyip güzelce kavurdum.
  4. Onu da soğumaya bıraktım.
  5. Maydanoz ve yeşil soğanı küçükçe doğradım ve bütün malzemeyi düzgünce harmanlayıp köfte halini verdim. Sıhhat ve afiyet olsun ????.

Similar threads

Tek Mercimekten Tam Kıvamında Mercimek Köftesi Glutensiz Mercimek Köfte Tanımı İçin Materyaller 2 su bardağı mercimek1 tane soğan2 yemek kaşığı domates salçası2 yemek kaşığı zeytinyağYarım demet maydanozTaze soğan (İsteğe bağlı )Tuz, karabiber, kimyonLimon Tek Mercimekten Tam Kıvamında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Glutensiz Mercimek Köftesi Tanımı İçin Malzemeler 5 bardak mercimek3 bardak iri mısır irmiği1 bağ yeşil soğan2 adet kuru soğan1 tatlı kaşığı kimyon1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber2 yemek kaşığı domates salçası1 yemek kaşığı biber salçasıYarım çay bardağı sıvı yağTuz Glutensiz Mercimek Köftesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Glutensiz Kıymalı Brokoli Köftesi Tarifi İçin Malzemeler 1 kase doğranmış brokoli1 adet kuru soğan100 gram kıyma1 yemek kaşığı salça1 su bardağı su1 çay tabağı kadar ince doğranmış maydanozKarabiberNanePulbiberKimyonTuzZeytinyağı Glutensiz Kıymalı Brokoli Köftesi Tarifi Nasıl Yapılır? Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
Glutensiz Mercimek Köftesi Tanımı İçin Gereçler 2 su bardağı kinoa tohumu (bulgur aynısı)3 su bardağı su1 küçük uzunluk kuru soğanYarım çay bardağı sıvı yağ1 yemek kaşığı biber salçası1 yemek kaşığı domates salçasıNane biber tuz limontuzu(isterseniz)Yeşil soğan, maydanoz Glutensiz Mercimek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Şekilli Mercimek Köftesi Tanımı İçin Malzemeler 2 su bardağı mercimek1 demet maydanoz1 demet taze soğan1 kaşık biber salçası1 kaşık domates salçası1 su bardağı zeytinyağı1 adet yemeklik ince doğranmış kuru soğan1 su bardağı kısırlık bulgur3 su bardağı kaynar suTuzKimyon Şekilli Mercimek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
858,505Konular
982,720Mesajlar
33,056Kullanıcılar
forumdas1Son üye
Üst Alt