Gliss Ultimate Repair Fazla Eskimiş Kuru Saçlar Kızlar şimdiye değin bi çok şampuanı denedim en iyisi denilen loreal profesyonel seriden tutunda Kerastase' a dek market şampuanlarının en ucuzundan en pahalısına dek da fakat son 3 gündür gliss' in yeni çıkardığı seriyi kullanıyorum belki karar vermek için kısa bi süre ama gerçekte sanıyorum ama aradığım şampuan bu saç tipim kalın telli gür inatçı ve sert bunun üstüne boyama saç açma işlemleri de eklenince içinden çıkılmaz bi durum aldı saçlarım birincil kullanımda böylece ayrım etmedim yıkarken kreminin değişik bi yapısı var su gibi ama çok etkin saçlarım ıslakken al işte şampuan mezarlığına el sabunu elde etmek üzere gidecek bi şampuan daha dedim kendi kendime fakat saçlarım kuruduktan sonradan bi yatışmış sakinleşmiş o yıpranan yerlerin daha yumuşak başlı başlı durduklarını gördüm ertesi gün maskesini de denedim sonuç bu defa daha iyiydi ıslakken kuruduğunda yine şık bi görüntü ben 3 ürünü kapmanya vardı 21 liraya aldım aldığım yerde değişken durulanmayan saç kremi yoktu bulursam onu da denerim sanırım Saç bakım uzmanı Schwarzkopf tecrübesiyle Gliss’in yeni serisi Gliss Ultimate Repair saçlarınıza her yıkamada profesyonel bir bakım ve yenileme sunuyor Fazla Yıpranmış, kuru ve ekstra hasara uğramış saçlar bile, içeriğindeki 3 kat sıvılaştırılmış keratin ile birincil yıkamadan itibaren saça enerjik, aydınlık ve sağlıklı bir görünüş kazanıyor Şampuan, saç kremi, yenileme ve parlaklık çift fazlı bakım spreyi ve saç bakım maskesi ürünleri ile komple bakım ve onarışampuanm sağlayan Gliss Ultimate Repair, saçlarınızın en güvenilir dostlarından Yüksek ısılı, güneş ışınları ve denizden ciddi şekilde hasar görebilen saçlar yüzde 100’e varan göz görülür çeşitlilik kazanıyor Gliss Ultimate Repair, saç kökünden ucana dek daha seri ve basit nüfuz ederek ekstra onarım sağlıyor ve saçı sağlığına geri kavuşturuyor Özelliklede yazın ihtiyaç duyacağınız bu süratli ile daha kuvvetli ve dinç saçlara kavuşabilirsiniz id