Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gizli Aşkınız Kim..??

Gizli Aşkınız Kim..??
0
89

Similar threads

Gizli az kim? Herkez baksın ve sonrada burda bizimle paylaşsın:d +rap plss
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Seni Seviyorum Sozlerimi Kuruyorum iLanı Aşk benimkisi yerimde Duramıyorum Rapimle Geliyorum Seni istiyorum! Ben Seni Sevdi Sadece Seni Dilimde ismin Nefesimde Rapim Karşı Koyma Bana Gel yarınlarımıza Gidelim Bebeğim Yollar beni Zorlar Asi rapim Seni Yakar Sıkar Fazla debelenme Sende...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Turkce Rap Sozleri Yollar beni Zorlar Asi rapim Seni Yakar Sıkar Fazla debelenme Sende OLursun Karşımda Sakar Bir diss atarım beynini patlatırım rap dostum bu aklını zorlarım! Kimse Duramaz Rapimin onunde Fazla Guvenme Koc kendine Alırım Senide Ayaklarımın Dibine Yandan gel Kacma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
fenerbahçe marşı sözleri Fenerbahçe Burası Kadıköy Burdan Çıkış Değil Vallahi bırakmayız yenmeden Madem geldin paldır küldür Hiç gücenme hiç deformasyon Neyine güvendin neyine bilmem Ant ettim ben vazgeçmem Yakalarsam affetmem Gel gel gel kim olursan gel İster sarıl bana İster...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Yeni Rap Mesajları Rap Mesajları Kısa Kimse Duramaz Rapimin onunde Fazla Guvenme Koc kendine Alırım Senide Ayaklarımın Dibine Yandan gel Kacma Sağa Sola Rapim bulur Seni indirir O Anda Şekil Yapma Bana Kelimeler icinde Boğarım Seni rap Zinciriyle Ne Pop Dinleriz Ne Rock...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
858,505Konular
982,793Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt