Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gittiği Tatilde Karşısında Mastürbasyon Yapan Adam Tarafından Taciz Edilen Tiktok Kullanıcısı

Gittiği Tatilde Karşısında Mastürbasyon Yapan Adam Tarafından Taciz Edilen Tiktok Kullanıcısı
0
60

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
s-3475ca9a5b8a792751c6b3cf8cc9ea7b59fbf97f.jpg

Dünyada bayanların taciz edilmediği bir gün geçmesin ki! New York’ta yaşayan ve Tiktok'ta 'halleykate' kullanıcı isimli Kate, tatil için arkadaşlarıyla gittiği Miami’de yaşadığı travmayı takipçileri ile paylaştı.

Kate ve arkadaşlarının yaşadığı taciz, takip ve polis üçgeni büyük reaksiyon topladı.

Gittikleri kafede kıyafetleri ayakkabı giymeyen ve iç çamaşırlı bir adamın ellerinin iç çamaşırının içinde olduğunu anladığını lakin fazla dikkat etmediğini belirten Kate sonrasında ise hayatını şokunu yaşamış.

'Arkamızda sipariş beklendiğini düşündüm!'

Kate olayın devamını şöyle anlatıyor: 

Aradan biraz vakit geçtikten sonra hala tıpkı yerde durduğunu ve bize bakarak mastürbasyon yaptığını fark ettim. Tam gerimizde duruyor ve bize gerçek bakıyordu.

Kate, dükkanın içinde yaşanan durumu evvel işçiye işaret etmeye çalıştı.

Kimsenin adamın davranışını fark etmemesi üzerine arkadaşlarıyla birlikte dükkanın dışına çıktıkları ancak adam onları takip etmeye devam etti.

Adam, arkadaşları ve Kate'i kovalamaya devam etmiş, “Bir anda kendimizi Miami sokaklarında koşarken buldu. Bir yandan polisi arayıp yardım istedik” dedi.

Miami polisi, 27 yaşındaki adamı tutukladı.

Adam, 'ahlaksız ve şehvetli' ayrıyeten 'kamu sistemini bozan' davranışlar ile 'devlet memuruna mukavemet' kabahatleri ile tutuklandı.

İşte olayın görüntüsü????

858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt