Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Git

Git
0
40

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Git acilen gidiyorsun git fakat senden tek bir damla istemiştim sana kocaman bir deniz sunmak için acilen gidiyorsun git ne zaman başladı bu öykü hatırlamak zor gençtim hazırda fırtınalarım vardı dörtnala sevdalarım komazdı öyle üçbeş nöbetleri geceler içimi acıtmazdı böyle bir insan bu kadar eksilebilir mi hatırlarsan sesine uyku kaçmış bir kadın vardı bu şehrin bir yerlerinde düşler ormanının gece bekçisi derdin sen ona gözlerinde gizledi o seni sen bilmedin o kadın bendim unuttun mu bak sevdiğin adam gülmeyi bile unuttu seni unutamadı işin kolayına kaçmadım uğruna ölmedim yani uğruna ölünecek sandığım biri için yaşadım daima sen bunu da bilmedin ben bir bakışına bin kasıt yükledim sen aşka kestirmeden gittin bir hayatın özetini bırakıp avuçlarıma şimdi gidiyorsun git bana karanlığın ne çağrıda bulunmak olduğunu öğretmeden tüm ışıklarımı söndürüyorsun bu cehennem cinayetlerini işliyorsun sonra bunlara intihar süsü veriyorsun yazıklar olsun yazıklar olsun susuyorsun susuyorum susacaklarım bitmiyor hani sen sevdiğini yarı yolda bırakacak değin korkak değildin hani sen bana kalkmayı değil düşmemeyi öğretecektin nerdesin nerdesin uzun lafın kısası olmaz anlatacağım çok şey var hoyrat bir rüzgar gibi geldin aklımı ve hayatımı dağıttın şu anda gidiyorsun git daha ayrılığa bile çarpmadan aşk bizden döndü bir yılan gibi soktun koynuma öksüz geceleri bundan böyle vefat sana dokunamamaktan kötü değil lakin sana değmek da yasaklanmış bana göz çukurlarımdaki karanlık bunu anlatır sen var ya sen allah kahretsin! yani şimdi gözleri sana benzer bir kızım olmayacak mı yani acilen başkaları mı sevecek seni başkaları mı tutacak ellerini ben saçlarını okşadığım zaman ellerin yetim kalırdı hemen gidiyorsun git ALINTI türkdinamik  

858,505Konular
982,778Mesajlar
33,072Kullanıcılar
Doutam35Son üye
Üst Alt